NEKADA SU SE SVI GADILI NJEGOVOG IZGLEDA, A DANAS GA ŽENE JURE! Slavni glumac skinuo 130 kg, sada je prava zvezda!
Printscreen

Glumac Itan Sapli danas kada je smršao 130 kilograma, izgleda potpuno drugačije nego u vreme kada se proslavio u Holivudu.

Itan Sapli stekao je ogromnu popularnost u svetu nakon prikazivanja kultne serije "My name is Earl".Postao je kao "omiljeni buca Holivuda", a iako je igrao u brojnim hit ostvarenjima poput "American History", "The Butterfly Effect", "The Wolf of Wall Street", "Roadtrip" i mnogim drugim, uglavnom su mu pripadale uloge gojaznih, smotanih momaka "koje niko ne može da voli sem kao prijatelja".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ethan Suplee (@ethansuplee)

Međutim, sada se to promenilo ponajviše zahvaljujući njegovoj neverovatnoj transformaciji zbog koje ćete teško poverovati da gledate u fotografiju istog čoveka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ethan Suplee (@ethansuplee)

Itan je smršao neverovatnih 130 kilograma, promenio stil života, a od momka kog su se, ne samo na filmu, već i u realnom životu, kako je i sam priznao "gadila žene", postao je frajer na kog bi retko ko ostao ravnodušan.

Njega je 2002. godine na drastičnu promenu inspirisala devojka Brendi Luis, koja je 4 godine kasnije postala i njegova supruga. upravo je zbog nje odlučio da menja životne navike i dovede svoje telo u formu.

TELO JOJ OTKAZUJE! Poznata glumica teško bolesna, ne sluti na dobro!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading