EVO KO ĆE NASLEDITI KUĆU PRINCEZE DAJANE! Sa njim je imala poseban odnos, a reč je ovom glumcu! (FOTO)
Foto: Alo/printscreen

Tragično stradala princeza Dajana rođena je u Sandringemu 1. jula 1961. godine, kao četvrto od petoro dece Džona Spensera, vikonta od Altorpa.

Porodica princeze Dajane kroz generacije bila usko povezana s britanskom kraljevskom porodicom, a Dajanine bake Sintija i Rut bile su dvorske dame majci kraljice Elizabete II, piše examinerlive.co.uk.

Dajana je imala 7 godina kada su se njeni roditelji razveli, a pre svega živela je sa svojom majkom Franses u Londonu, nakon čega je starateljstvo nad decom dobio Vikont Spenser.

Posle toga princeza Dajana se preselila u Altorp, na imanje Spenserovih u Nortemptonširu, gde je živela i nova supruga njenog oca Rejn, grofica od Darmuta. Dajana je s njom imala loš odnos i navodno ju je jednom gurnula niz stepenice, a svoje detinjstvo u Altorpu opisivala je kao nesrećno i nestabilno. Ipak, Dajana se vratila na ovo mesto, jer njeni ostaci danas počivaju u Altorp.

EVO KO ĆE NASLEDITI KUĆU PRINCEZE DAJANE! Sa njim je imala poseban odnos, a reč je ovom glumcu! (FOTO)

AP/Joao Silva

 

Luksuzno zdanje ima čak 90 soba i galeriju portreta, a pored ove velelepne kuće, tu je i nepregledno prostranstvo travnjaka. Britanski mediji pisali su da ovo imanje ipak neće naslediti Dajanina deca, već Luj Spenser, princezin bratanac.

Dajanin brat Čarls, deveti erl Spenser, ima sedmoro dece: Kiti, Luj, Šarlot, Ameliju, Elajzu, Edmunda i Laru. Luj, najstariji Čarlslov sin bio je mali kada je njegovatetka umrla, a upravo on će biti vlasnik Altorp parka.

Luj Spenser odrastao je u Kejptaunu, a u Veliku Britaniju se vratio kako bi studirao na prestižnom Univerzitetu u Edinburgu. Inače, posebno je zanimljivo što se Luj bavi glumom.

- Dopašće vam se. On je vrlo skroman, iskren, pristojan i visok - rekao je za "The Telegraph" izvor blizak porodici.

Džonatan Šalit, iz agencije InterTalent, koji brine o karijeri ovog mladog glumca, on očekuje da Luj doživi veliki uspeh u Americi i da će dobiti odlične uloge zahvaljujući svom poreklu i prezimenu.

- A uz to i izgleda dobro - dodaje Šalit. 

Luj trenutno živi u Londonu i pokušava da se ostvari kao glumac. Spekulisalo da je najstariji Spenser u lošim odnosima sa sestrama jer će njemu pripasti čuveno imanje, ali su izvori bliski porodici to negirali.

Luj se ne pojavljue u mediji, ali poznato je da voli provod i da je okružen slavnima, a veliku pažnju je privukao kada se pojavio na venčanju Megan Markl i princa Harija. Britanski tabloidi jednom prilikom su ga nazvali "Hari lajt", jer kao i njegov brat od tetke u mladosti, obožava žurke i lepe devojke, ali je nešto umereniji nego što je bio princ Hari.

ANA BEKUTA DONELA ODLUKU KOJA JE SVE ZAPREPASTILA! Pevačica shvatila da je vreme za ozbiljne promene!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading