OSPORAVALI SU NJIHOVU LJUBAV ZBOG RAZLIKE U GODINAMA! Javnost je bila zgrožena vezom Selin Dion i 26 godina starijeg Renea!
Foto: Youtube/Printscreen

Priča o braku čuvene pevačice Selin Dion, jedna je od najčudnijih u Holivudu, a i danas je publika podeljena – dok neki govore da je u pitanju sudbinska ljubav, drugi zameraju Reneu i govore da je Selin praktično zarobio kraj sebe od malih nogu.

Javnost je bila zgrožena tim brakom. Selin je tada imala 26 godina, tačno onoliko koliko je od nje bio stariji njen suprug. Jedino što je pomračilo njihovu sreću je bilo odsustvo dece. Selin nije mogla da zatrudni, a kako je odrasla u velikoj porodici, nije mogla ni da zamisli da nema decu.

Ljudi mogu da misle i govore šta im je volja. Mi se volimo i uvek ćemo se voleti – govorila je Selin.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

 

Selin je tada napravila pauzu od dve godine kako bi se fokusirala na Reneovo izlečenje. Kada se oporavio, obnovili su bračne zavete, a usledila je i prva Selinina trudnoća. 

Potom je 2014. godine Rene je oboleo od raka grla. Njen voljeni suprug joj je umro na rukama 2016. godine. 

Muškarac mog života je umirao iz dana u dan. Mi smo bili jedno. Kada je prestala njegova patnja, rekla sam sebi da mu je sada bolje. On je zaslužio da prestane da pati – rekla je kasnije medijima.

OVU PEVAČICU JE KSENIJA PAJČIN HTELA DA ČUJE NEKOLIKO DANA PRED SMRT! I danas joj taj momenat teško pada, pa je otkrila da bi volela da može da vrati vreme

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading