HOROR U KUĆI POZNATE PEVAČICE! Ćerka se oglasila i progovorila o jezivom fizičkom zlostavljanju njene majke, javnost u šoku!
Shutterstock

Ćerka pevačice nekadašnje grupe „Spice Girls" po imenu Feniks uspela je da se "podigne iz pepela" i progovori o brutalnim scenama koje je gledala kao dete. Ona je svedočila nasilju koje je trpela njena majka, a kako je u tom trenutku bila previše uplašena, mlada i bespomoćna, ona nije znala kome da se obrati za pomoć. 

U svojoj hrabroj izjavi Feniks se takođe osvrnula na period odrastanja, kada je stalno slušala kako se njena mama i očuh tuku, samo dva sprata iznad njene spavaće sobe, koja je bila u podrumu.

HOROR U KUĆI POZNATE PEVAČICE! Ćerka se oglasila i progovorila o jezivom fizičkom zlostavljanju njene majke, javnost u šoku!

Profimedia

 

 - Iskrala sam se iz svoje sobe i otišla da proverim da li je mama dobro. Zatim sam se vratila u svoju sobu, ali nekoliko minuta kasnije, čula sam još više vrištanja i vike. Vikala je: „Stani, skloni se", a onda sam čula udarce! Opet sam otišla gore i videla Stivena sa spuštenim pantalonama i mamu gurnutu preko kauča! Smrzla sam se od tog prizora, ali znala sam da ne mogu ništa da učinim - prisetila se Feniks koja danas u školama poučava decu šta zapravo znači pristanak na sek*ualni odnos.

Članica nekadašnje slavne grupe „Spice Girls", pevačica Mel Bi, trpela je nasilje od svog bivšeg supruga Stivena Belafontea. 

Tada mlada u uplašena  Feniks nije znala kako da reaguje, pa je prećutala da je svedočila takvom zločinu...

SVE TAJNE JE ODNEO U GROB! Narodni pevač otvorio dušu o pokojnom Šabanu Šauliću i obelodanio nešto što možda nije trebalo!

BONUS VIDEO :

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading