Miljana Kulić
Printescreen Instagram
Miljana Kulić

Printescreen Instagram

Miljana Kulić, Foto: Printescreen Instagram

Miljani Kulić juče je pozlilo zbog komplikacija sa ranom posle operacije vađenja silikona iz usana, ali su u bolnici u Nišu odbili da joj ukažu prvu pomoć.

Ovo tvrdi majka rijaliti zvezde Marija Kulić, koja je bila ispred klinike, a bila je vidno potresena, uznemirena i uplašena za život svoje kćerke. Kulićevu su roditelji oko podneva hitno odveli na odeljenje Urgentne medicine zbog visoke temperature, gde je ustanovljeno da ima infekciju rane posle operativnog zahvata i uputili je na maksilofacijanu hirurgiju. Međutim, prema Marijinim rečima, tamo su odbili da pregledaju Miljanu.

"Imala je temperaturu 39, odveli smo je da primi infuziju jer ona ne sme ništa da jede i pije zbog rane koja joj je ušivena. Plašili smo se da ne dehidrira. U Hitnoj su je lepo primili, dali su joj lek "ringer", "diklofen" za obaranje temperature i glukozu. Doktorka joj je izmerila pritisak, koji je bio 85 sa 65, i rekla nam da je to znak ozbiljne infekcije. Dala joj je uput za maksilofacijalnog hirurga. On je napisao izveštaj da je uopšte nije pogledao. Pričao je sa Miljanom sa četiri metra razdaljine, nije hteo da priđe da joj pogleda ranu. Samo je pitao gde je rađena intervencija i rekao: "Idi u Beograd da te oni leče." On nju šalje u Beograd sa temperaturom po ovoj vrućini, a dobro zna da ne sme da putuje u takvom stanju! Nisu joj ukazali prvu pomoć, čak nisu ni hteli da joj očiste ranu", kaže razočarana Kulićka.

Marija Kulić

printscreen

Marija Kulić, Foto: printscreen

Prema njenim rečima tada je došao direktor Maksilofacijalne klinike.

"Zamislite da je doktor rekao direktoru: "Ajde, bre, zaj*bi i, nema šta da je gledam. Idem da legnem". To se desilo u prisustvu Miljane i mog supruga Siniše. Lekar je napisao izveštaj u kojem piše: "Pacijentkinja operisana u drugoj ustanovi. Prisutna dehistencija rane na donjoj usni u dužini od pet milimetara, koja ne zahteva hiruršku obradu. Neophodno je javiti se nadležnom operatoru i nastaviti za započetom terapijom". Vodićemo je na infektivnu kliniku da vidimo da li je u pitanju neki virus", ispričala je Marija.

Komentari (9)

A

16.08.2018 23:16

da nije temperatura od mastitisa, jer se devojka ne skrašava od kada se porodila? Umesto da doji to detešce, ona je putujući cirkus, sa sve ovom ludajom od majke joj. Da neće možda još neki dinar da "zarade" i od "nesavesnih" doktora? Šta je sledeće?

Cigare

17.08.2018 07:10

@A - Ona ne može bez cigara,videli ste šta je radila kada joj je Matora uzela,nije prestala ni u trudnoći,verovatno je i sad pokušala,jasno joj je dano do znanja da između ostalog ne sme ni cigare,sumnjam da nije zapalila,teški je zavisnik,i u Parovima je dobivala nervne slomove ako nije imala,mogla je sve istrpet ali bez cigara totalna šizofrenija.

Nis

17.08.2018 00:20

Promasila odeljenje milioniti put kazem.Odbacuju je svuda dok ne zakuca na prava vrata...

Daki

17.08.2018 06:11

Sad i teca neka se ukljuci, jer otac ne moze da je vozi od brige. Ko ovo dozvoljava ? Ne pismene i umno bolesne zene maltretiraju sve redom....

Nikolina

17.08.2018 06:39

Ovakve priče bole one ljude koji ne mogu da imaju decu.

saw

17.08.2018 08:28

Normalno je da ide kod majstora koji je vršio demontiranje

Manja

17.08.2018 10:26

Zasto sramota? Dobila je neophodnu zdravstvenu pomoc-Ringeri za dehidrataciju i lek za bolove i skidanje temp.Pravilno upucena za Beg,da se vidi dalje.Nece ljudi da se petljaju,JER NIJE ZIVOTNO UGROZENA!Ko je video posle 15 dana od c.reza da ide na drugu operaciju,i to ozbiljnu? Znaju je svi lekari,jer je abonent za svaku glupost.

Aca

17.08.2018 10:49

Kod privatnih nadrilekara uradila operaciju. Mora kod njih i da popravlja loše uradjen zahvst.

Dragos

17.08.2018 18:27

Kuku i Lele. Daj da skupimo pare da je posalju hitno u Hjuston na pregled