Dunja Ilić
Printscreen Instagram
Dunja Ilić

Printscreen Instagram

Dunja Ilić, Foto: Printscreen Instagram

Pevačica koja je u samom vrhu svoje karijere skrenula sa puta, prošla razne drame i probleme, ponovo se vraća na estradu!

Naime u pitanju je Dunja Ilić koju svi dobro pamte po pesmi "Šefica podzemlja" prošla je izuzetno teške periode života, ali se iz svega uzdigla i krenula u nove pobede.

"Hvala vam na divnim porukama vezanim za jučerašnje slikanje. Samo bih vas zamolila, ukoliko poštujete mene, poštujte i moju filozofiju. Moja filozofija nije da gazim, takmičim se, omalovažavam i prozivam bilo koga. NEmam konkurenciju jer radim nešto što niko ne radi na taj način. Nemam neprijateljke jer ne puštam negativne ljude blizu sebe. Nema mesta mržnji jer sam svima sve oprostila, neće biti više potrebe za praštanjem jer ne puštam "njuške" blizu sebe. Neka budući projekti budu uspešni jer nastaju iz ljubav, želje i dobre namere a ne iz inata, dokazvanja i besa. Volim vas i želim predivan dan svima koji pročitate ovo", napisala je Dunja na svom instagram profilu.

Dunja Ilić

Printscreen Instagram

Dunja Ilić, Foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, pevačica je često bila na meti skandala pa je u jednoj javnoj ispovesti otkrila šta je sve prošla sa svojim 25 godina.

"Ako vas baš zanima, preživela sam kidnapovanje, batine, zatvor, razvod mojih roditelja, pa onda i svoj… Preživela sam bankrot, i to dva puta… Bila sam predmet sprdnje i izdaje bezbroj puta… A tad sam bila samo klinka… Ostavila sam drogu kao dobar dan… A gorela sam u paklu iste… Upoznala najvažnije ljude i završila najgore i najbolje zbog njih… Nekad mi je kosa loša, dobijem stomačić i po koju bubuljicu ali to sam ja! Čovek od krvi i mesa, nikakva fatalna lepotica… Samo jaka žena koja čeka muškarca koji će joj reći “Mala sve će biti ok”. I pritom ne biti jedan od se**tora kad to kaže". Pa oprostite dušebrižniici ako se nekad pošteno odvalim od kvalitetne votke i probudim kraj zgodnog stranca. Svako ima svoj ventil… Moj je društveno neprihvatljiv, a meni jedino shvatljiv. Tnx", napisala je ranije pevačica.

Komentari (6)

milomir.dv

14.08.2018 20:48

Zar nije promenila generalije ???

djenka

15.08.2018 02:50

@milomir.dv - Šutnuli je iz Prištine pa bi sad ponovo medju Srbe...

Vuki

14.08.2018 22:19

Nije, neki talenat..

zeljanaaa

14.08.2018 22:33

to bese ona što je pljunula na pravoslavlje pa presla u islam...jedino jos u zadrugu nisi zakasnila, devojko

Ivan T

15.08.2018 07:48

Došo sam da komentarišem a nisam pročitao o čemu je reč.