Goca Tržan sa ćerkom Lenom
Dejan Briza
Goca Tržan sa ćerkom Lenom

Dejan Briza

Goca Tržan sa ćerkom Lenom, Foto: Dejan Briza

Goca Tržan navodno brani ćerki Leni da se vidi sa ocem Ivanom Marinkovićem!

Pop zvezda navodno strahuje da bi bivši takmičar "Parova" mogao ponovo da razočara njihovu naslednicu jer se nije pokazao kao dobar otac pošto godinama nije brinuo o njoj.

"Goca ne bi volela da se Lena vidi sa Ivanom i to joj je i rekla. Smatra ga nestabilnom ličnošću, nije sigurna da bi dobro uticao na nju i pribojava se da bi je ponovo izneverio. Ne može da zamisli da njih dvoje ostanu sami, oseća nemir samo kad pomisli na to. Takođe, Ivan godinama nije pitao za ćerku, a tek kad je izašao iz Parova setio se da pokuša da popravi njihov odnos. Ivan i Lena su se nekoliko puta dopisivali, a devojčica mu je rekla da ne mogu da se vide jer je na odmoru sa mamom i njenim mužem Rašom Novakovićem, mada je u nekoliko navrata u tom periodu bila i u Beogradu", otkriva dobro obavešten izvor.

Ivan Marinković

Rajko Ristić/Alo!

Ivan Marinković, Foto: Rajko Ristić/Alo!

On dodaje da je Marinković, otkad je dobio sina sa Miljanom Kulić, još odlučniji da popravi odnos i sa njegovom i Gocinom ćerkom:

"Rešio je da se okane alkohola i da počne da brine o svojim naslednicima. Nažalost, nije u dobrim odnosima ni sa Miljanom, ni sa Gocom, pa se to odražava i na decu. Lena ima već 11 godina i sada je i sama svesna svega što se dešavalo između njenih roditelja, kao i grešaka koje je njen otac napravio. Ipak, on se i dalje nada da će mu pružiti drugu šansu."

Komentari (4)

mia

09.08.2018 12:46

Sada alkoholicar,sad problemi sa kokainom.Jel se on mozda navukao na drogu?

ја

09.08.2018 12:50

Да ли Лена зна какву је грешку направила њена мајка па је дошло до развода? Када буде сазнала њеном оцу све ће опростити.

nada

09.08.2018 14:02

On ni sudski a ni preko centra za socijalni rad nema sanse za Lenu dok je maloletna a posle ? Nije ni alimentaciju redovno placao, a nece ni za ovo drugo, on je beskucnik, bez stalnih primanja ...............a i Goca nije bas cvecka - provokativne slike, lackave izjave....................!!!!!!!!!!!!!!!

lele

09.08.2018 14:32

ostavio alkohol,krenuo na gudru?