Zorana Jovanović Zorannah
Screenshoot Instagram
Zorana Jovanović Zorannah

Screenshoot Instagram

Zorana Jovanović Zorannah, Foto: Screenshoot Instagram

Zorana Jovanović Zorannah je prošle godine podigla mnogo prašine u domaćim medijima kada je izjavila "da svaka žena treba da prati svog muškarca na kraj sveta i da zbog njega svoju karijeru stavi u drugi plan".

"To je moj stav! Ne mogu da kažem da sam tako naučena, jer takvu situaciju nisam imala u kući. Moja majka je radila i bila jača osoba od mog oca, mislim da se njihov brak zbog toga i raspao. Smatram da žena, ako želi i ima vremena, može da radi, ali ukoliko to na bilo koji način utiče na njenog dečka, muža, dete, porodicu, treba da karijeru stavi u drugi plan", ponovila je ona svoje stavove i dodala:

 

"Nije mi logično da muž sedi kod kuće i menja pelene, a ona radi. Muškarci kojima bi to odgovaralo, meni nisu privlačni. Kad ovako govorim o podeli uloga, uopšte ne mislim da je to žrtvovanje žene. Zabavnije mi je da budem s njim, nego da sedim ovde i radim kao luda nasta, a da se viđamo jednom mesečno." 

Ona je negodovala što su drugi sebi davali za pravo da osporavaju njen stav, kada ona nikada nije osuđivala one koji imaju drugačije poglede.

 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on Apr 6, 2017 at 12:53am PDT

 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on Jun 30, 2018 at 8:26am PDT

Komentari (1)

Vekivt

19.07.2018 14:01

I sta tu ima da razbesni srpkinje? U pravu je devojka i ja bi to uradila za muskarca koga volim i za dete, za porodicu. Ali je problem sto se udaju i zene iz matematickih razloga pa je onda problem.