Zlata Petrović
Rajko Ristić/Alo!
Zlata Petrović

Rajko Ristić

Zlata Petrović, Foto: Rajko Ristić

Kako kaže, njena mladolikost je rezultat isključivo pozitivne energije i oštro poriče da je ikada išla na neku estetsku operaciju.

- Često me koleginice pitaju gde sam se botoksirala i svakog puta mi to bude simpatično. Niko mi ne veruje da nisam imala nikavu intervenciju i da nikakve botokse u lice nisam ubrizgavala. Sigurna sam da čovek zrači spolja ono što nosi iznutra. Ne verujem da me je iko otkad postojim na estradnoj sceni video tužnu, besnu, namrštenu. Rodila sam se takva da sve ljude volim i ne mogu protiv toga. Žena sve može da zaboravi, ali da se smeje ne sme. Zbog osmeha mi nisu potebni ni silikoni, ni botoksi, ni bilo koja plastika - kaže Zlata i ističe da je bila ozbiljna samo kada je reč o odnosu sa ljubavni partnerima.

Zlata Petrović

Alo!/Masanori Jošida

Zlata Petrović, Foto: Alo!/Masanori Jošida

- Mnogi muškarci su se zeznuli sa mnom upravo jer sam dvadeset i četiri sata nasmejana. Tek kada bi ušli u vezu sa mnom, shvatili bi koliko sam ozbiljna i koliko je teško nositi se sa mnom. Kod mene nema kašnjenja, ili da se ne ispoštuje neki dogovor. Tu odmah pravim dramu i skandal jer sam odgovorna i poštujem tuđe vreme. Ja sam vrag, a ne anđelak - priča Zlata i priznaje da je svojim partnerima davala razlog za ljubomoru.

- Što se ljubomore u vezi tiče, oduvek je zdravo kada postoji u odnosu i ranije sam bila rigoroznija. Imala sam ljubomorne muškarce, ali nikada nisam mogla da im zameram zbog svog druželjubivog duha i vrcavosti. Ali, ja više nisam ljubomorna. Vremenom sam shvatila da ne mogu da menjam ničiju prirodu, niti da ga vežem za radijator. Što onda da se kidam, ako ima bolje, neka mu je srećan put i nek slomi nogu - zaključuje kroz osmeh Zlata za „Alo!“.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Komentari (1)

Ivecooo

15.07.2018 11:26

Zlata je carica