Željko Joksimović
Alo!/Masanori Jošida
Željko Joksimović

Alo!/Masanori Jošida

Željko Joksimović, Foto: Alo!/Masanori Jošida

U susret jubilarnom 1000. koncertu koji će održati 16. juna, od 20:30 časova, na stadionu Tašmajdan, Željko je odlučio da publiku obraduje novom pesmom i spotom koji je pre par dana snimio na jednom beogradskom splavu na Savi.

- Ovo je pesma uz čije zvuke je žurka zagarantovana i bez koje leto neće moći da prođe. Tako je i nama bilo na snimanju spota. Sjajna atmosfera, druženje i zabava sa ekipom tik uz vodu. Šta više možemo poželeti u ovim toplim letnjim danima. Vidim da već mnogi znaju reči pesme i zato jedva čekam da zajedno sa mojom dragom publikom zapevam „Ponelo me“ na predstojećim koncertima u Beogradu 16. juna i Nišu 23. juna“, rekao je Željko Joksimović.

Melodiju i produkciju novog singla koju će publika imati priliku da čuje uživo za nešto više od nedelju dana, uradio je Željko, dok je tekst napisala Aleksandra Milutinović.

- Pripreme za koncert su u toku. Svakodnevno radimo jer pripremamo veliki pop spektakl za publiku. Neću mnogo da otkrivam, ali mogu da kažem da sve koji dođu očekuje sjajan provod - istakao je poznati muzičar.