Saša Popović
Alo!/Rajko Ristić
Saša Popović

Alo!/Rajko Ristić

Saša Popović, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Vlasnik Grand produkcije Saša Popović i njegova supruga Suzana svedočili su danas u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu u okviru istrage protiv Vojislava Stojičića, osumnjičenog da je u martu ove godine opljačkao njihovu porodičnu kuću.

Saša i Suzana Popović ispitani su u svojstvu svedoka – oštećenih, pošto se sumnja da je Vojislav Stojčić, sin ubijenog policijskog generala Radovana Stojičića Badže, iz njihove kuće odneo nakit i satove vredne oko 100.000 evra, s oružanim listom na ime Suzane Popović.

Suzana Jovanović nakon hapšenja Badžinog sina otkrila da li ga poznaju, i šta će biti sa ukradenim nakitom i satovima

S obzirom da je Popović tvrdio na saslušanju da njegovi satovi vrede 145.000 evra, Tužilaštvo mu je dalo rok od 15 dana da dostavi specifikaciju satova koji su ukradeni, kako bi se eventualno obavilo komisiono vestačenje vrednosti.

Saša Popović

Alo!/Rajko Ristić

Saša Popović, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Stojčićeva odbrana je najavila svoje nove dokazne predloge, a tuzilastvo će odluciti o daljem toku postupka.

Što se tiče saslušanja Lepe Brene i ostalih porodičnih prijatelja Popovića koji su im dolazili u kuću, tužilaštvo će tek odlučiti da li će ih pozivati da svedoče.

Stojčić je uhapšen 16. avgusta od kada se nalazi u pritvoru zbog opasnosti da bi u kratkom roku mogao da ponovi krivično delo, imajući u vidu da je i ranije osuđivan.

Stojčić mlađi je na saslušanju negirao pljačku kod Popovića i tužiocu ispričao da mu je “sve namestila policija zbog oca” i da su mu dokazi podmetnuti.

Međutim, Tužilaštvo je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv njega kojom ga tereti za krivično delo teška krađa, za koje je zaprećena kazna od dve do 10 godina zatvora.

Komentari (1)

nada

05.09.2018 18:16

Mora dostaviti racune i original fotografije uz svedoke da su to njegovi satovi i ako ih je kupio u inostranstvu placenu carinu prilikom ulaska u Srbiju ali ja ne verujem da je on imao toliku kolekciju vec ce pokusati da zaradi ! Uostalom ako je imao tu vrednost u stanu morao je to i osigurati u slucaju kradje !!!!!!!!!!