Sanja i Miša
Screenshoot Instagram
Sanja i Miša

Screenshoot Instagram

Sanja i Miša, Foto: Screenshoot Instagram

U pucnjavi koja se večeras dogodila u Novom Beogradu, kod restorana "Novak", ubijen je advokat Dragoslav Miša Ognjanović, a ranjen je njegov sin, saznaje "Alo!"

 

A post shared by Papic Sanja (@misssanjapapic) on Dec 21, 2016 at 8:08am PST

Ognjanović je inače suprug bivše misice Sanje Papić, s kojom je u oktobru 2017. dobio ćerku. Miša Ognjanović je od svoje poslednje supruge bio stariji 23 godine, a u ulozi roditelja se ostvario u prethodna dva braka. Sanja se u sedmom mesecu trudnoće udala za Mišu Ognjanovića, a porodila se 30. oktobra. Ovaj datum je proglasila najsrećnijim u njenom životu, a ponosni roditelji su ćerki dali ime Lara.

 

A post shared by Papic Sanja (@misssanjapapic) on Dec 21, 2017 at 12:04pm PST

"Žene koje se nisu ostvarile kao majke u dvadesetim godinama, a u mom slučaju su te godine bile podređene karijeri, teško da će se u svojim tridesetim zadržati uz partnera u kome pored ljubavi ne vide i oca svog deteta. Naravno, govorim samo o ženama koje žele da imaju porodicu. Za Mišu i mene od samog starta veze dete nije bilo tabu tema, naprotiv", rekla je Sanja u maju 2017. godine za magazin "Gloria".

 

A post shared by Papic Sanja (@misssanjapapic) on Aug 11, 2017 at 9:55am PDT

Sanja je od samog početka njihove emotivne veze znala da će sa upravo sa Mišom doživeti radost roditeljstva. Sanja Papić i Miša Ognjanović trebalo je da 9. avgusta proslave prvu godišnjicu braka.

"Vrlo brzo sam znala da ćemo zajedno doživeti radost roditeljstva. Oduvek sam maštala o složnoj porodici u kojoj vlada ljubav, a već i ovako mala ona je za mene najveća na svetu. Ako se ta porodica proširi i bude još veća biće divno. Miša ima dva sina tako da tako da je naša beba već bogata jer ima dva divna brata", rekla je Sanja pre više od godinu dana.

Bivša misica je vest o ubistvu njenog supruga sačekala u Hrvatskoj, gde trenutno boravi sa ćerkom. Poslednja današnja Sanjina objava je upravo njena fotografija sa ćerkicom, koju je objavila ne sluteći šta se dešava u Beogradu.

Sanja Papić

Screenshoot Instagram

Sanja Papić, Foto: Screenshoot Instagram

Komentari (2)

Jasna

28.07.2018 22:53

Zasto zovete Luku "sef mafije" ? Covek je u Spaniji u zatvoru.

DOBET

29.07.2018 14:34

ima li ona tatu ???