Veljko Ražnatović, Bogdana Rodić
Marko Metlaš/Alo

 

Veljko Ražnatović, Bogdana Rodić

Marko Metlaš/Alo

Veljko Ražnatović, Bogdana Rodić, Foto: Marko Metlaš/Alo

Veljko i Bogdana Ražnatović na sopstvenoj svadbi koja je proglašena "svadbom decenije" dobili su neverovatnih 300.000 evra, koje već znaju na šta će utrošiti - naime, kako se priča, kupiće stan na dobroj lokaciji u Beogradu, otvoriti mesaru, ali i otputovati u Dubai.

- Bogdana i Veljko će u početku živeti u Cecinoj vili. Od novca sa svadbe hoće da kupe jedan veći stan na nekoj dobroj lokaciji u Beogradu. Pošto planiraju veliku porodicu, želja im je da jednog dana imaju svoj krov nad glavom - priča izvor blizak bračnom paru.

Veljko Ražnatović, Bogdana Rodić

Alo

Veljko Ražnatović, Bogdana Rodić, Foto: Alo

Bogdanini roditelji već imaju razrađen biznis sa živinom u Titelu, pa su ćerki predložili da ona proširi taj posao i u Beogradu.

- Deo novca od svadbe uložiće i u biznis. Tata ju je posavetovao da otvori mesaru u Beogradu i zaposli radnike. Naravno, Bogdana će posle porođaja voditi sav posao. Ona je donedavno sa roditeljima razvozila piliće i ćuriće i pomagala im u mesari u Titelu, tako da zna kako sve funkcioniše - objasnio je izvor i dodao da novopečeni supružnici uveliko planiraju svoj medeni mesec.

Veljko Ražnatović, Bogdana Rodić

E-stock/Stanislav Nedelja

Veljko Ražnatović, Bogdana Rodić, Foto: E-stock/Stanislav Nedelja

- Bogdanine sestre Nataša i Bojana poklonile su im za svadbu vaučer na nekoliko hiljada evra za putovanje po želji. Još biraju destinaciju na kojoj će provesti dve nedelje. Bogdana bi volela da to bude Dubai, samo treba da proveri sa lekarima da li sme zbog trudnoće da putuje avionom nekoliko sati. Bogdanin otac kaže da su se njegove ćerke pošteno istrošile na sestrinu svadbu, te da će u narednom periodu morati da zasuču rukave.

Veljko Ražnatović, Bogdana Rodić, svadba

Alo!/Marko Metlaš

Veljko Ražnatović, Bogdana Rodić, svadba, Foto: Alo!/Marko Metlaš

- Nataša i Bojana su verovatno bankrotirale zbog svog poklona, pa će sada morati mnogo da rade, da sve to nadoknade - rekao je Rodić, koji je nastavio da slavi Bogdaninu udaju, pa je tako u ponedeljak uveče u Titelu okupio komšije, prijatelje i rođake koji nisu bili na svadbi u "Hajatu".