Milica Pavlović
Vladimir Marković
Milica Pavlović

Vladimir Marković

Milica Pavlović, Foto: Vladimir Marković

Ekipa „Alo!“ zasladila je seksi sinjoriti taj dan čokoladnom tortom, a kada smo se svi zajedno poslužili šampanjcem koji je Milica spremila za predstavnike medija, pevačica nam je otkrila svoje planove.

Napunila si 27 godina, šta si poželela?
- Iskreno, prvo što sam poželela jeste da vratim vreme. Brzo su mi prošle ove godine od 20. do 27. Kad sagledam sve, ništa ne bih promenila. Put koji sam prošla da bih danas bila to što jesam ispravan je i pravi. Zbog toga mogu samo da budem ponosna.

Da li je na tom putu bilo negativnih situacija za koje bi volela da se nisu dogodile?
- Prošla sam negativna iskustva i bilo ih je mnogo, ali sam iz njih izvukla pouku i pretočila ih u ona pozitivna i vredna. Najvažnija stvar koju sam naučila jeste da to kako treba da gledam na ono što mi život donosi.

Šta je to što bi želela da zaboraviš?
- Imala sam težak period što se tiče bake i deke. Bili su bolesniji nego inače i brinula sam da li će sve biti kako treba. Trčala sam sa snimanja, emisija, nastupa za Leskovac da nadgledam sve te stvari koje su se dešavale i to je nešto što bih volela da zaboravim. Sada je sve OK i to je najvažnije.

Milica Pavlović

Vladimir Marković

Milica Pavlović, Foto: Vladimir Marković

Hoće li do sledećeg rođendana doći na red kupovina stana?
- Na listi ciljeva koje želim da ostvarim do sledećeg rođendana svakako je kupovina stana. Kao svaka normalna devojka koja radi, želim to da ostvarim, naročito zbog svoje porodice. Želim da baka i deka dožive da vide moju prvu nekretninu. Ako se nastavi ovako, sledeće godine ću i to ostvariti.

Da li je novac koji ulažeš u karijeru glavni razlog zbog kojeg još nisi kupila stan?
- Istina je da mi ogromna količina novca odlazi na karijeru i bavljenje ovim poslom, ali zaista ne žalim. Ne bih volela da se okrenem i shvatim da sam nešto radila polovično. To bi mi unelo nemir jer sam srećna samo kada dam svoj maksimum.

Da li bi volela da se useliš sa nekim novim dečkom?
- Za početak bih volela da me pronađe taj neko i da ja njega pronađem. Kod mene se sve oduvek dešavalo spontano. Ne bi me čudilo da budem sa gospodinom dva dana, a da se trećeg dana useli.

Ana Bekuta iznenadila Milicu

Milica Pavlović neretko ističe da je sa gotovo svim kolegama u odličnim odnosima, pa su se tako na njenoj proslavi našli Ana Bekuta, Mirza Selimović, Petar Mitić, Ivana Pavković i mnogi drugi. Pavlovićeva je otkrila da joj je žao što zbog nastupa i posla mnogi nisu mogli da dođu. - Mnogo je mojih kolega koje nisu u Srbiji i imaju nastupe. Zbog toga nisu bili u mogućnosti da dođu i veoma mi je žao zbog toga. Ana Bekuta me je najviše iznenadila jer mi je danima govorila da ne može da dođe zbog nastupa. Kada sam je videla na vratima, oduševila sam se. Uspelo joj je da me pređe i srećna sam što je tu - rekla je Milica za „Alo!“.

 Da li bi ti smetalo kada bi se muškarac uselio u stan koji si ti kupila?
- Apsolutno ne bih imala problem s tim. Zaista nikakav. Šta bi bilo da je obrnuta situacija? Nikada nisam i nikada neću gledati ljude kroz novac, a samim tim neću imati problem ako moj muškarac bude neko bez nekretnine.

Dosta se priča o tvom odnosu sa Kijom Kockar, pobednicom „Zadruge“. Šta ti je poželela za rođendan?
- Javno mi je čestitala rođendan i uputila mi prelepe želje. Često pošaljemo jedna drugoj poruku i večito ugovaramo viđenje, ali nikako da se uklopimo.

Šta zanimljivo pripremaš za svoju publiku?
- Pričala sam sa Anom Bekutom i rekla joj da bih veoma volela da učestvuje u produkcijskom delu emotivne balade koju spremam. Radi se o ozbiljnoj pesmi i smatram da je Ana posle toliko godina karijere i hitova pravi izbor, da će mi biti producent i dati mi smernice kako ta pesma treba da zvuči.

Već ugovorila novogodišnji nastup
Milica Pavlović ugovorila je novogodišnji nastup četiri meseca unapred, a za najluđu noć pevaće u srpskoj prestonici.
- Novogodišnji nastup ugovoren je pre nekoliko dana i veoma sam srećna što ću u novu godinu ući sa beogradskom publikom, koja mi je toliko bliska i draga. Pevaću u jednom prestoničkom hotelu i zaista jedva čekam - rekla je pop zvezda za „Alo!“.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

x

17.08.2018 20:22

Kakav bre veliki intervju ,pa ona je obična pevačica koja peva po klubovima.Veliki intervju daju ljudi koji su mnogo doprineli našem društvu.