Kristina Kija Kockar
Estock/Ivan Dobričić
Kristina Kija Kockar

Estock/Ivan Dobričić

Kristina Kija Kockar, Foto: Estock/Ivan Dobričić

Kristina Kija Kockar, pobednica najgledanijeg rijaliti programa „Zadruga“ i ujedno omiljena i najpoznatija prevarena žena u Srbiji, uživa na najlepšim plažama u Crnoj Gori, a kako „Alo!“ saznaje, rešila je da se tamo i nastani!

Naime, Kija je oduševljena Crnom Gorom i baš zbog toga je odlučila da novac zarađen u „Zadruzi“ investira u stan, i to Kotoru.

- Kiji je beg iz Beograda i iz „rijaliti stvarnosti“ bio neophodan i baš zbog toga se odlučila da veliku sumu ostavi u Crnoj Gori. Njoj veoma prija Budva i energija koju nosi najpopularniji grad na Primorju, ali ona se opredelila za malo mirniju i romantičniju varijantu - Kotor. Posle dnevnih žurki, vrelih nastupa, slikanja i druženja sa velikim brojem fanova, Kija želi da ima i onih „nekoliko minuta“ za sebe - kaže izvor „Alo!“, koji nam otkriva da je Kija sigurna da bi joj takvu oazu pružio baš mirni i lepi Kotor.

Kristina Kija Kockar

Estock/Ivan Dobričić

Kristina Kija Kockar, Foto: Estock/Ivan Dobričić

Crna Gora je veoma popularna među našim zvezdama, tamo provode radno leto, ali svi ugrabe i nekoliko dana za odmor. Zato mladoj Kiji nije bilo teško da prekopira ponašanje naših najvećih pevača i pevačica i investira u jedan stan na Primorju.

- Otkako je postala poznata, dan Kije Kockar je veoma naporan i ona se nije mnogo dvoumila da prvi stan na moru bude baš u nekom mirnom naselju u Boki. Još se ne zna za koju se tačno lokaciju odlučila i koga će prvog da odvede u svoje novo skrovište, ali je sigurno da će u Boki moći da uživa i skupi snagu za nove nastupe - kaže naš izvor.

Kristina Kija Kockar

Estock/Ivan Dobričić

Kristina Kija Kockar, Foto: Estock/Ivan Dobričić

Inače, Kija je 30. jula imala nastup u Budvi, gde je oduševila fanove, a svojim plesnim pokretima, kao i novim interpretacijama, koje je posebno spremila za budvansku publiku, potpuno je zapalila masu.

- Baš na tom nastupu videlo se koliko je Kiju zavolela crnogorska publika i koliko i njoj prija Crna Gora. Oduševljena je Budvom, ali ipak Budva je previše glasna. Zato je Kristina odlučila da stan kupi u Kotoru, ali će sigurno svakodnevno sa prijateljicama ili novim dečkom pijuckati kafu na budvanskim trgovima - kaže izvor „Alo!“.

Provokativne fotografije pogledajte u galeriji

 

Komentari (8)

Sanja

02.08.2018 08:31

Ceo dan da se przi na suncu pa ne moze nikako da bude vrela.Fuj,fuj....jel ovo posle izbacivanja iz kuce Vuka Moba????ha,ha...

Sramota

02.08.2018 11:07

@Sanja - kako jedna zena moze da komentarise.Vidi se da ste ozbiljno isfrustrirani i nesrecni.Gledali smo te Vase vrele u akciji devet meseci,ha,ha,ha ...Bas je bilo edukativno za primitivan i nepismen svet.

Ps

02.08.2018 10:54

Zato nema para za kupaći, a toliko je skup od tog stana, u j. bote!

Dora

02.08.2018 15:51

Koliko je ona bila u braku?Pa što ne rodi?

Ivan

03.08.2018 09:36

@Dora - Nisu planirali decu.

Natasa

02.08.2018 17:13

Kija i Sloba su preslatki!

Ivan

03.08.2018 09:40

Kija lepa, zgodna, harizmatična, privlačna i draga svima.

srđan

03.08.2018 21:59

Cestitam,Kija,odlicn investicija!Neka sledeci stan bude Bg! :)))