Naslovna strana VIP Magazina broj 35
Alo.rs
Naslovna strana VIP Magazina broj 35

Alo.rs

Naslovna strana VIP Magazina broj 35, Foto: Alo.rs

Prošlo je samo nekoliko nedelja od završetka prve sezone rijalitija "Zadruga", a akteri kaluđeričke sapunice već su dobili ponudu da postanu deo "Zadruge 2", koja bi trebalo da startuje u septembru. 

Ljuba Pantović

privatna arhiva

Ljuba Pantović, Foto: privatna arhiva

Naime, kako za "Alo!" otkrivaju Ljuba Pantović, bodi-fitnes instruktorka, i njena ćerka Aleksandra Subotić, čelnici produkcije ružičaste televizije ponudili su im honorare od kojih zastaje dah i gotovo da su uverene da će se pojaviti u narednoj sezoni ovog rijalitija.

Aleksandra Subotić

Screenshoot Instagram

Aleksandra Subotić, Foto: Screenshoot Instagram

Međutim, Aleksandra Subotić je sigurna da u rijalitiju neće imati kontakt sa svojom majkom, jer nikada neće preći preko optužbi koje je Ljuba iznosila na njen račun.

Aleksandar Čabarkapa

Vladimir Marković

Aleksandar Čabarkapa, Foto: Vladimir Marković

- David i ja smo dobili tri puta veću ponudu za ulazak u "Zadrugu" od one koju smo imali kada smo bili u "Parovima". Oduševljeni samo i najverovatnije da ćemo biti deo "Zadruge". Ako i moja majka Ljuba uđe u rijaliti, reč joj neću reći, jer joj nikada neću oprostiti zlo koje mi je učinila. Bila je u Srbiji tri puta ove godine, a nijednom nije došla da vidi moju ćerku Magdalenu, iako u medijima priča da je brižna baka. Mog dečka je zvala pedofilom i balerinom, a to su stvari preko kojih ne može da se pređe - kaže Aleksandra i otkriva da joj je cilj ulaska u "Zadrugu" samopromocija - kaže Aleksndra, a šta su rekli ostali akteri ljubavnog trougla pročitajte, u najnovijem broju VIP magazina, koji je od sutra na svim kioscima širom Srbije.

Milan Stanković

Promo/Marko Vulević

Milan Stanković, Foto: Promo/Marko Vulević

Ne propustite ni veliki intervju sa Milanom Stankovićem, koji je otkrio šta misli o uvredljivim tviter statusima koje su, pre saradnje, o njemu navodno pisali Buba Koreli i Džala Brat, sa kojom koleginicom priželjkuje duet, ali i da li se zaista naljutio na Slavicu Ćukteraš.

Luna Đogani

printscreen/instagram

Luna Đogani, Foto: printscreen/instagram

Saznajte i zašto je Luna Đogani dobila nadimak paradajz turista, ali i šta u budućnosti čeka Jelisavetu Orašanin i Miloša Teodosića.

Tamara Milutinović

Alo!/Rajko Ristić

Tamara Milutinović, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Pevačica Tamara Milutinović stala ispred našeg objektiva i uz nekoliko selfija, odgovorila na škakljiva pitanja, dok je voditeljka Jovana Jeremić, bez dlake na jeziku, odgovorila na sva tabu pitanja. 

Šta su zvezde radile protekle nedelje, daleko od očiju javnosti, pogledajte u našoj rubrici "Paparaco", a otkrijte i koja poznata ličnost nije uspela da zadovolji kriterijume naših modnih stručnjaka.

Besplatni primerak najnovijeg broja VIP magazina, potražite od 10. jula, na svim kioscima širom Srbije uz dnevni list "Alo!".

Komentari (2)

sava

09.07.2018 21:17

samo Kristijan zadrugu spašava!

m

10.07.2018 07:31

E moja Srbijo,koje vrednosti propagiras nije ni cudno sto polako nestajemo.