Tanja Savić
Printscreen
Tanja Savić

Printscreen

Tanja Savić, Foto: Printscreen

Međutim, ono sto je muči jeste što je svog supruga i sinove ostavila u Australiji jer njena deca tamo pohađaju školu. Tokom gostovanja u emisiji Glamur specijal, Tanja je na ekranu videla sliku svojih sinova što je dovelo do suza. U jednom trenutku je zamolila da snimanje emisije stane kako bi mogla da dođe sebi. Isplakala se i ona je snimanje nastavljeno.

Tanja je ovom prilikom progovorila i o sukbu sa Slavicom Ćuktaraš i otkrila da su izgubile svaki kontakt, ali da bi ga rado ponovo ostvarila. Prisetila se i anegdota koje je doživela sa Slavicom dok su bile u dobrim odnosima, ali i konačno otkrila pravi razlog za njihova svađu.

Tanja je poznata da pravi mnogo lapsusa, a u ovoj emisiji se prisetila da je najveće lapsuse pred kamerama pravila kada je bila pod dejstvom alkohola.

Sve ovo možete pogledati večeras od 20:30h samo na Happy televiziji.

Tagovi

Komentari (2)

nada

20.08.2018 19:07

Ova mlada zena je izgubila kompas ! Moze biti i dve godine u Beogradu ali nece vise postici uspeh koji je imala pre udaje - cak sta vise ukoliko ovako nastavi putovanja izmedju Australije i Srbije i porodice i profesije ugrozice skroz brak koji je i ovako klimav !!!!!!!!!!

sava

20.08.2018 20:47

zašto mi je ova debojka draza od mnogih Prija??