Goca Božinovska
Alo!/Rajko Ristić
Goca Božinovska

Alo!/Rajko Ristić

Goca Božinovska, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Goca Božinovska zakopala je ratne sekire sa nekadašnjom prijateljicom Goranom, koja joj je preotela pokojnog supruga Zorana Šijana i rodila mu vanbračnog sina. 

Pevačica je dugo ćutala o sramoti zbog preljube svog muža i njene komšinice.

"Ta žena mi je uništila porodicu, ceo život. Bilo je teško, ali ne vraćam se na staro. Odlučila sam da više ne trošim vreme i živce na nepotrebne stvari. Toliko sam dragih i voljenih ljudi koji mi nedostaju izgubila, tako da neke stvari nisu ni približno bolne kao te. Mogu samo da kažem da ona i ja nismo u svađi i da je među nama sve okej. Šta je bilo, bilo je. Treba se radovati, a ne tugovati i vraćati film u prošlost. Uvek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj. Oprostila sam, ali nisam zaboravila. Jedno je sigurno, moj Zoran je bio uz mene do kraja", rekla je Goca jednom prilikom.

Goca i Gorana su bile prve komšinice i drugarice sve do 1996, kada je Zoran Šijan ostavio Gocu i decu, ćerku Zoranu i sina Miroslava (Mirka), zbog nje! Božinovska se sa sinom i ćerkom nakon toga preselila na Novi Beograd, a Gorana je Šijanu 1999. podarila još jednog naslednika, koji je rođen samo tri nedelje pre očevog ubistva. 

Goca svojoj deci, Zorani i Miroslavu nikada nije branila da se viđaju sa bratom i nikada nije ništa ružno rekla za njega. Čak je ona bola ta koja je govorila da treba da budu u dobrim s njim u dobrim odnosima. Mirko je najviše u kontaktu s bratom.

Komentari (7)

nedjo

02.09.2018 19:13

velika zena bila i ostala..... ni drugoj se nije posrecilo ..... Sijan jedini tu gubitnik

nada

02.09.2018 19:18

Ova sa jednom te istom pricom 10 godina okrece plocu ! Ako nij Sijan onda je Zabac i obrnuto - sve znamo napamet !!!!!!!!!!!!! Cudno sada mi tek pade na pamet gde je mali Sijan ? Nesto se ucutao - hahahaha

savq

02.09.2018 19:20

ibarska magistrala

Цицка

02.09.2018 20:00

Sijan je bio jako zgodan covek tako da se Goca ne cudi ako je bila samo komsinica a opet Goca je mnogo lepsa u prirodi nego na slikama.... nedavno sam je videla a tek kao mladja mogu misliti .

Goca

02.09.2018 20:58

@Цицка - Kakvi sve akrepi od muskaraca maznu zensko kako nece zgodni , zene biraju da li ce imati zgodnog ili akrepa u svakom slucaju ce varati ovi prvi vise akrepi bi trebali manje al u praksi nije tako oni varaju jos i vise da bi se dokazali sami sebima da nisu to sto jesu .U akrepe ne spadaju samo fizicki ruzni vec i mentalno .

nedjo

02.09.2018 20:43

uvek se družila sa akademskim gradjanima

СЕНОВИЋ

02.09.2018 21:34

Види ти ђубрета..