Bogdana i Veljko Ražnatović
Instagram
Bogdana i Veljko Ražnatović

Instagram

Foto: Instagram

Nakon što se  sin Svetlane Cece Ražnatović Veljko oženio bivšom košarkašicom Bogdanom Rodić, njen rodni Titel je postao "centar sveta", pa novinarske ekipe često posećuju ovaj gradić u Bačkoj, a evo šta meštani imaju da kažu o Bogdani i njenoj porodici.

Ljubazne komšije rado su govorile o Veljku i Bogdani, njenim roditeljima i sestrama.

Ceca Ražnatović, Bogdana Rodić

E-Stock / Danijel Milutinović

 Foto: E-Stock / Danijel Milutinović

- Viđamo Veljka i Bogdanu. Mnogo su slatki. Ne ispušta je iz ruku. Podsećaju me na mene i moju suprugu kad smo bili mladi. Tako sam i ja bio šmeker. Vidite onaj brod, e, tu su se Bogdana i njene sestre igrale. Sad su velike i ozbiljne devojke - rekao je meštanin Mirko.

- Sad svi pričaju o Titelu. Čuo sam da je Ceca bila na slavi Đurđevdan kod prijatelja. To je baš lepo. Zapravo svi znaju kad je Ceca u Titelu, tada mnogi idu ispred kuće Rodića da je vide. To je jedna divna porodica, o kojoj imam samo reči hvale - rekao je Bomba i pokazao nam gde je centar Titela.

- Ovo je centar našeg mesta. Vidite one dve trafike? Tu Veljko maltene svaki dan dolazi. Dva meseca je tu bio za vreme vanrednog stanja. Divan dečko - kaže komšija Branko.

Bogdana i Veljko Ražnatović

Instagram

Foto: Instagram

- Bogdana je igrala košarku i išla na utakmice u Zrenjanin i Beograd. Dve godine su devojke iz Titela bile prvaci Srbije. Sad je porodična žena - kaže Miloš.

 Njihov prijatelj zna šta bi se desilo ako bi Ceca prošetala kroz njihov grad.

- Bila bi gužva. Velika Gospojina, 28. avgusta, slava je Titela. Tu se postavi bina i dolaze pevači da nastupaju. Lepo bi bilo da i Ceca održi koncert - smatra komšija Vladimir.

- Znam Bogdanu, išla je s mojom ćerkom u razred. Bila je baš dobar đak. Fine su sve tri sestre i roditelji. Volela bih da vas pustim, ali direktor nije tu pa ne smem - ljubazno je rekla.