Stanija Dobrojević
Printscreen
Stanija Dobrojević

Printscreen

Stanija Dobrojević, Foto: Printscreen

Stanija Dobrojević je najbolji primer kako od prosečne devojke iz provincije uz puno volje, truda, rada, ali i para može da se postane prava seks-bomba! Ova pionirka među starletama je sve što je zaradila u Americi uložila u svoj fizički izgled.

Svesna činjenice da dobre ribe uvek svuda bolje prolaze od prosečnih ili onih kojima majka priroda i nije bila baš naklonjena, aktuelna učesnica "Zadruge" rešila je da na sebi popravi sve čime nije bila zadovoljna.

PROČITAJTE JOŠ:

Prvo je uvećala grudi za nekoliko brojeva i od "skromne dvojčice" ponosno prošetala "četvorku"! Bez problema je priznala da je imala ovaj zahvat, a nekoliko godina kasnije je rešila da svoje silikone jabučastog oblika zamenila "kruškastim".

Iako Dobrojevićeva tvrdi da su za lep izgled njene zadnjice zaslužne isključivo naporne vežbe i mukotrpni treninzi, naš sagovornik plastični hirurg, koji je insistirao na anonimnosti, tvrdi da je njena guza "dorađivana".

"Izgled njene zadnjice nije prirodan. Samo mi iz posla možemo da vidimo da li je nešto dodavano ili ne. Konkretno, kada je Stanija u pitanju, gornji deo gluteusa je dopunjen, pa izgleda tako lepo, oblo i trćasto. Takvi zahvati nisu komplikovani. Uzme se višak masnih naslaga sa stomaka ili bokova i ubrizga se u gornji deo mišića guze, čime se postiže željeni oblik", zaključuje doktor i naglašava da je u ovom slučaju sve urađeno sa merom.

Nesporno je da se Stanija pozabavila i svojim licem, koje joj sada sa 33 godine izgleda mlađe nego kada je 2012. godine učestvovala u "Survajveru".

Stanija Dobrojević

Screenshoot Youtube

Stanija Dobrojević, Foto: Screenshoot Youtube

"Vidi se da su rađeni nos, kapci, podočnjaci, usne i jagodice... Ona Stanija iz "Survajvera" izgleda kao da je mama ovoj danas u "Zadruzi". Fileri, hijaluroni i botoksi učinili su svoje, a i nos joj je odlično odrađen. Vidi se da se dobro raspitala u Americi gde se to radi na neki drugačiji način nego kod nas. Sviđaju mi se i zubi. Kad se nasmeje, ne bodu oči veštaci, već zablistaju lepe falsete", kaže stručnjak.

Iako nije mogao tačno da kaže koliko je para Stanija uložila u svoj remont, on ističe da sve ovo nije moglo da košta ispod 30.000 evra.

Podsetimo, Stanija Dobrojević je postala prepoznatljiva domaćoj javnosti 2010. godine kao starleta iz Rume koju su mediji dovodili u vezu sa fudbalerom Gojkom Kačarom. Vrlo brzo posle toga usledile su naslovnice za "CKM" i "Plejboj", da bi 2012. završila u "Survajveru". Dve godine kasnije, oprobala se i u "Farmi 4". Tamo nije pobedila, ali je našla dečka Filipa Panajotovića. Drugi put kada je učestvovala u ovom rijalitiju, trijumfovala je, ali je glavnu nagradu od 50.000 evra morala da podeli sa Kristijanom Golubovićem. Posle pobede krenula je njena pevačka karijera, ali nije dugo potrajala.

Komentari (7)

Nele

04.10.2018 22:10

Carobni stapic iliti novac moze od gariba da napravila lutku pogotovo ako ides pravom lekaru. Estetska hirurgija je tu da otklankja komplekse a Stanija IH je imala tonu! Matora devojka gori od kompleksa i opet joj faca nije nesto posebno! Omatorela je i vec izrabljena!

lela

05.10.2018 06:40

@Nele - Sta god da je radila nije migla da ukloni ono ruralno sto ima u sebi i sto je vidno.Ne znam kome ona mlado izgleda, meni se cini da ima vise godina.

Goša

05.10.2018 02:38

Nema 33godine rodjena u martu 1983

nada

05.10.2018 08:13

A sta je sa mozgom ? Tu nema leka !!!!!!!!!!!!

Dora

05.10.2018 08:21

A kad rodi?Na koga će dete ličiti?Na mamu Staniju ili onu od pre?

Laki

05.10.2018 11:29

Dzabe dala tolike pare, meni lici ko da ima pedeset,uitripovala da je neka riba, svakodnevno srecem mnogo lepe zene i devojke koje ni dinara nisu dale na plastiku i za nju su misice,krajnje vreme je da joj neko kaze istinu mnogo je hvalite i lazete je a jadnica veruje

Ela

07.10.2018 13:02

Sve jedno je ruzna i antipaticna