Ana Popović, Ljubiša Krstajić
Printscreen Instagram
Ana Popović, Ljubiša Krstajić

Printscreen Instagram

Ana Popović, Ljubiša Krstajić, Foto: Printscreen Instagram

Raskošna svadba Ane Popović i Ljubiše Krstajića koja se održavala na Jamajki, a trajala četiri dana i koja je izazvala lavinu komentara ostaće upamćena kao jedna od onih koja je okupila pola naše estrade.

Zgodna mlada prvi put je ispričala klako su ona i njen suprug došli na ideju da sve to baš tako organizuju.

"Ljuba i ja, osim jedno drugome, veoma smo prvrženi familiji i bliskim prijateljima, te smo želeli da im priredimo nesvakidašnji doživljaj. Jamajka, koja odiše mirom i ljubavlju, uklopila se u našu zajedničku ideju venčanja i ispostavilo se da je bila pravi izbor - otkriva gospođa Krstajić, koja priznaje da je nakon što se verila za Ljubišu poželela samo jedno", da na dan svadbe bude srećna, zadovoljna i voljena.

 

Savrsen “enterijer”#archidigest #sand#sea#sun

A post shared by Branka Grujic (@corallo_verde) on Sep 3, 2018 at 12:58am PDT

"Želela sam da osetim sreću na licima najmilijih, senzaciju i ushićenost, kao i sigurnost i neizmernu ljubav čoveka pored mene. I to mi se na svu sreću i ostvarilo. Nikada neću zaboraviti korake koje sam napravila, držeći oca pod ruku, na putu do svog izabranika. Moje zadovoljstvo, kao i uzbuđenje porodice i prijatelja, bilo je evidentno, a sve je dodatno naglašeno romatničnim zalaskom sunca iznad Karipskog mora."

Ana tokriva da je posebnu radost pričilnilo prisustvo Ljubišine dve ćerke i sina iz prvog braka, koji su imali specijalnu ulogu u programu venčanja.

"Naš odnos je divan, a najbolje ga opisuje prekrasan zajednički govor koji su oni pripremili i na dan venčanja posvetili svom ocu i meni. Pošto je dugačak i veoma emotivan, dovoljno je što ću reći da smo mi svi jedna familija, a to smo postali daleko pre nego što sam postala gospođa Krstajić. Ljuba i ja već neko vreme živimo zajedno, i osim mog prezimena, ništa se nije primenilo."

 

Just married#ana&lubo

A post shared by Branka Grujic (@corallo_verde) on Aug 26, 2018 at 6:12pm PDT

Ona dodaje da je prosto nemoguće ne voleti decu čoveka kakav je njen suprug - iskren, odan, a pre svega vredan i nasmejan.

"I dan danas mi klecaju noge i zatreperim kada ga pogeldam u oči. Upravo osmehom u njima, kao neverovatnom harizmom koju poseduje, on me je i osvojio, a kako smo se sve više upoznavali, ti leptirići su dobijali na snazi i pretvorili se u ljubav", kaže Ana, i dodaje da bi u nardenom periodu volela da svog muža obraduje naslednikomm mada sa tim još uvek ne žuri.

"Obožavam decu i širenje porodice smatram priordonim korakom u jednom odnosu i partnerstvu, ali mislim da još imam vremena za to" ispričala je Ana.

U nastavku pogledajte kako je izgledala sad već čuvena svadba na Jamajki.

Komentari (3)

Anja

05.09.2018 21:01

Sestro lažeš samo tako, da je neki siromah sumnjam da bi bilo sve tako kako zboriš. Još je,, mladoženja"garant stariji od tvog ćaleta?! Bolje da ništa nisi komentarisala.

NIGOS

05.09.2018 21:54

Svaki odgovor polufilozofski, onako namazn ili naucen iz udzbenika:""Obožavam decu i širenje porodice smatram priordonim korakom u jednom odnosu i partnerstvu, ali mislim da još imam vremena za to". Mlada, ti imas vremena to je neosporno, ali je problem sto ti je mladozenja u cjtnotu.

zar

06.09.2018 00:14

Pitam se da li bi joj klecala kolena da je ovaj deda ekonomista u banci, da li bi bila toliko ushicena i srecna da on ne moze da joj pruzi luksuzan zivot, nego napr. profesorsku penziju?