Soraja Vučelić
Alo!/Ognjen Radošević
Soraja Vučelić

Alo!/Ognjen Radošević

Soraja Vučelić, Foto: Alo!/Ognjen Radošević

Ipak, najpoznatiji srpski astrolog Dušan Veličković za magazin VIP otkriva da Vučelićeva nema sreće u ljubavi, kao i da veza sa modnim kreatorom najverovatnije neće potrajati.

- Soraja je u horoskopu Škorpija, u podznaku Vodolija. Ona je veoma neobična, nema ništa standardno, uvek je drugačija od ostalih. U prvoj kući ima Mars, koji joj daje sportski izgled, čak i kad ne trenira ništa. Ono što je karakteristično za nju jeste da ima Jupitera u drugoj kući. Rođena je da bude puna kao brod, nju jednostavno hoće pare, za njom pare idu. Sposobna je kao menadžer, sposobna je da napravi pare - kaže Veličković i dodaje:

- Njen način dolaska na svet je vrlo specifičan, to se baš vidi u horoskopu. Njena majka kada je saznala da je trudna, to je bio haos. Ona je morala da ode iz Crne Gore da bi se porodila u Kninu, u Hrvatskoj. Imala je probleme na samom početku života. Pored toga što njen život nije bio med i mleko, njoj se nebo ipak osmehnulo.
Ipak, Dušan Veličković kaže da će Sorajina zabrana ulaska u Srbiju potrajati, kao i da će Vučelićeva celog života imati problema sa zakonom.

Soraja Vučelić

Alo!/Ognjen Radošević

Soraja Vučelić, Foto: Alo!/Ognjen Radošević

- To njeno dvanaesto polje, odnosno polje problema je u Jarcu. Samim tim, nije slučajno što je dobila zabranu ulaska u Srbiju. Uvek će imati problema sa vlastima, ima averziju prema autoritetima, pa će imati probleme sa zakonom i onda kada nije kriva. Problem je njeno preterano eksponiranje, ona je institucija sama za sebe. Upravo ta njena potreba da se stalno pojavljuje u javnosti i njen osećaj nevoljenosti teraju je da bude okružena jakim i moćnim ljudima - kaže Dušan i dodaje:

- Ima veliku predispoziciju da se uda za stranca. Izuzetno je jaka žena i definitivno će se udati za javnu ličnost, koja će najverovatnije biti islamske vere. Što se tiče Filipa Plejna, sve je moguće. Ona se pali na takve likove, to je Sunce u devetoj kući. Ona je mnogo nesrećna u ljubavi, na pogrešan način to ispoljava. Soraja je emocionalno preplašena i ekstremno ljubomorna. Pluton predstavlja kriminalno društvo.

- Postoji mogućnost da je započela vezu sa njim, ali to neće trajati dugo. Soraja želi svima da pomogne i zbog toga ulazi u jednu neizvesnu situaciju. Međutim, nju čeka novi talas za godinu dana, kada započinje neku vezu. Škorpije žive brzo, i upravo zbog kombinacija sa ljudima iz podzemlja može da ima probleme. Neko se buni zbog te njene veze, ali mnogi joj zavide. Ona ima neki plan sa njim, čak i ako se on primio. Romantike tu nema - ističe Dušan Veličković.