Milica Dabović
Marko Metlaš/Alo!
Milica Dabović

Marko Metlaš/Alo!

Milica Dabović, Foto: Marko Metlaš/Alo!

Košarkašica Milica Dabović je oduvek bila u žiži javnosti, što zbog njenih sportskih uspeha, što zbog nesrećne veze sa bivšim verenikom koji ju je pretukao. Milica je trenutno srećna, uživa sa svojim sinom Stefanom, a na svom proflu na Instagramu podelila je detalje iz svog detinjstva.

Milica je otkrila kako su izgledali njeni prvi dani u svetu košarke, kada je igrala u patikama iz kojih joj je ispadala noga.

Takođe je spomenula i svog oca, kom je veoma zahvalna što joj je izveo na pravi put.

Ovo je njena ispovest:

"Kada se vratim u detinjstvo uvek se setim svojih 3 broja većih patika koje mi nisu smetale baš takve kakve su. Volela sam ih i rasturala sam u njima, a bilo mi je samo 12 godina i osvajala sam svoju prvu zlatnu medalju u školi "Orijenski bataljon" u Bijeloj. Žao mi je što su uspeli da zatvore školsku salu "Milan Vukovicć" gde sam se kao mala samo igrala na gimnastičkim spravama i dolazila da gledam svoju najstariju sestru Jelicu. Ona je u toj sali bila vanzemaljac na svoj način. Dok je moj otac bio vanzemaljac u većini škola, sala i hala gde je mnogim trenerima bio trn u oku i nikada nisu voleli da igraju protiv dečijeg vrtića ili ti košarkaškog kluba Herceg-novi. Ne mogu da ne spomenem i svoju sestru Anu koja je i dan danas vanzemaljac na terenu, bar meni...

Poenta priče je šta god da imaš na nogama, važno je da uvek imaš da jedeš, a mi nikada nismo bili gladni I HVALA RODITELJIMA NA TOME. Jer i dan danas mi odeća, obuća i ostalo ništa ne predstavljaju u odnosu na STEFANA I PORODICU. Ne igraju patike ni dres, ni šorts, ni lastika za kosu. IGRAŠ TI, TVOJE SRCE, TVOJE NOGE RUKE, GLAVA, DUšA,ZELJA, LJUBAV, VERA, NADA I SAMO TVOJI SNOVI!! Sati rada te učine drugačijom, smeste te na vrhu jer tamo pripadaš, a svi mi želimo da osvajamo planetu.

Milica Dabović

Screenshoot Youtube

Milica Dabović, Foto: Screenshoot Youtube

Otac me nikada nije trenirao posebno, niti sam imala individualne treninge, isključivo sam na teren išla SAMA, jer sam volela i želela, imala sam CILJ. On je godinama govorio i dan danas ga čujem da tako priča, svi su isto trenirali ali ja sam se uvek izdvajala jer sam trenirala tri puta jače od svih i davala 200 posto sebe!!! To je uspeh, zapamtite! Voli vas mili", napisala je Milica na svom proflu na Instagramu.

Milica Dabović

Screenshoot Instagram

Milica Dabović, Foto: Screenshoot Instagram