Snežana Đurišić
Screenshoot Youtube
Snežana Đurišić

Screenshoot Youtube

Snežana Đurišić, Foto: Screenshoot Youtube

Pevačica kaže da je srećna kraj svog izabranika Vanje Miloševića, a dodaje da o braku ne razmišlja.

Od kada je srce Snežane Đurišić osvojio beogradski ginekolog Vanja Milošević, pevačica se ne odvaja od njega bilo da su u zemlji ili van nje. Gradske priče o tome da je u vezi sa mlađim muškarcem previše je ne tangiraju i, kako dodaje, nije Vanju našla u obdaništu pa da je razlika u godinama toliko velika.

- Ja nisam lovac. Ja sam uvek bila dama i žena koju su osvajali, ali eto, ako baš govorimo tako, onda sam ja ta koja je ulovljena. Vanja je jedan gospodin intelektualac, koji zna kako i šta treba da radi. Ja sam generacija žena koja ne juri muškarce, nego koju osvajaju. Svim svojim koleginicama i ženama ovog sveta želim jednog Vanju - rekla je Snežana, koja se ne obazire ni na opaske da je spojila dva u jednom, te da je dobila i ginekologa i muškarca.

- O tome ne bih želela da pričam. Samo ću još ovo reći: srećna sam sa Vanjom. To mogu da kažem i to je bitno - poručila je Snežana.

Na pitanje da li bi se ponovo udala, Snežana je odgovorila:

- O braku nema potrebe da razmišljamo. Mi smo dvoje ostvarenih, slobodnih ljudi. Taj potpis nam nije potreban. Ako poželimo, razmislićemo da li ćemo to uraditi. Ali u našem slučaju to nije presudno.

Od kada je u ljubavi sa Vanjom, pevačica ne skida osmeh, a za njenu sreću je presudno nekoliko faktora.

- Ljubav prema određenoj osobi, deci, unucima. Samo ljubav - istakla je Snežana.

Iako se pisalo da nije u dobrim odnosima sa sinom, ali i da joj je zamerio vezu sa ginekologom, Snežana kaže:

- Sin mi ništa nije zamerio. Moj odnos sa sinom ne bih komentarisala u medijima. Uvek smo bili u dobrim odnosima. Ono što se dešavalo je iz nekog razloga koji meni nije bio poznat, ali javno ne bih govorila o tome.

Komentari (3)

NENA CH.

05.06.2018 20:56

Bravo Snezana puno srece u ljubavi i zivotu. zivi zivot posto je samo jedan i nema reprize zivota.

dexxx

05.06.2018 22:11

sve si mogla tajno da radis..pala si u ocima mnogih i potvrdila si Zlatine reci da si zena bez morala...

Цицка

07.06.2018 08:35

Срећно свима који умеју да воле из чисте љубави . Не дозволите да вам људске наказе упропасте тај осећај који је погодову у данашње време веома редак . Није битно колико ће љубав трајати најважније је да је љубав и заљубљеност у питању а не интерес па макар све то трајало и два месеца и није битно ко је кога оставио важно је да се то догодило . Искрено ми је жао људи који не могу да имају тај осећај . Ако се плашите да ступите у везу а имате тај осећај будите једноставно заљубљени и то је нешт