Sloba
printscreen
Sloba

printscreen

Sloba , Foto: printscreen

U emisiji "Zadruga, narod pita" gostovao je Slobodan Radanović koji je u rijaliti programu "Zadruga" prevario svoju suprugu Kristinu Kockar. Pevač se u toku emisije dotakao i komentarisao svoju ženu.

- Kako je moguće da je se zaljubio u Lunu, koja je toliko priredila ljubomornih i histeričnih scena od kako je Kristina ušla u Zadrugu, s obzirom da je njegova žena toliko lepa i u svakom smislu fantastična. Svaka svađa sa Lunom bi se završavala napadom na njega i grebanjem - govorila je gledateljka.

- Kija i ja smo imali period da je pored mene mogao da prođe bilo ko i da ja ne bih mogao da zamislim bilo koju drugu. Videli ste da je ona prošla sve to sa osmehom. To će vreme sve da pokaže ko je kakav bio. Ja verujem da je bila iskrena. Postojali su tu periodi kada sam ja... ne znam, sumnjao, pa onda opet se zamislim i kažem možda to nije tako, možda to stvarno zaslužuje drugu šansu - izjavio je Sloba.

Sloba je u jednom trenutku pogledao u mobilni telefon, a voditeljka Dušica Jakovljević ga je pitala da li mu je možda Kija poslala neku sms poruku u toku večeri, na šta je pevač rekao da nije.

Pevač je izjavio u emisiji "Zadruga, narod pita" imao priliku da pogleda kako svoj profil iz rijaliti programa "Zadruga", tako i priloge u kojima su glavni akteri Kristina Kockar, Luna Đogani i on.

 

Komentari (7)

Sanja

26.06.2018 08:32

Polupismen,priglup,pokvaren!

Ne vredjaj

26.06.2018 10:13

@Sanja - @Sanja@ Nema potrebe vredjati ovog decka. Mozda nije imao uslova da se skoluje i obrazuje kao ti ali daleko je od glupog. Bas kao sto ga ne mozes nazvati pokvarenim koliko je Kija lagala da nije bila intimna sa Filipom toliko je on lagao da se nisu poljubili iza Skode i tu su jednaki. Varali su se medjusobno a sad je nebitno sa kim i koliko. Jasno je da je njihov brak bio sve samo ne to.Trebalo je da sednu i pricaju, pa ako ima ljubavi pokusaju jos jednom-ne kosta ih nista ali...

SS

26.06.2018 11:27

@Sanja - Bez ikakve nadgradnje,lazov i pokvaren covek!

Tijana

26.06.2018 14:43

@Sanja - @Ne vredjaj@ ........ Sloba je znao istinu za slucaj Filipa i Kije da nije bilo nicega, jer je i sam bio u organizaciji blamiranja Kije, zajedno sa Mikijem, Filipom i Produkcijom, ciji je kamerman klatio kameru na suprotnom zidu dvospratne zgrade. Zidovi se klatili, kamera se klatila, zgrada se porusila?

kao kakao

26.06.2018 09:08

nema srece kada je sudar "generacija" u pitanju-vole se mladi ali sta ce rece stari ???

Ana

26.06.2018 10:15

Bože koliko su bolesni i on i njegova žena. Kakav brak, takve i nove šanse za pomirenje.

Dragan Niš

26.06.2018 10:37

Isti kao u Zadruzi.Ljigav ponavlja kao papagaj,uopštava stvari na konkretna pitanja,bez emocija i veoma sebičan rekao bih.