pink novogodišnji
Alo!/ Masanori Jošida
pink novogodišnji

Alo!/ Masanori Jošida

pink novogodišnji, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

Prekjuče je „Pink“ snimao svoj novogodišnji program, a u masi manje ili više poznatih pevača najviše su se isticale rijaliti zvezde.

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Najpopularniji bivši bračni par, Radanović-Kockar, privlačio je pažnju predstavnika medija. Pre svega Slobodan, koji je na sve načine pokušavao da se približi svojoj bivšoj supruzi, što su primetile sve kolege. Poneki su čak tiho i komentarisali, dok su se neki i smejali tome kako se ponaša na sceni. 

 

Naime, Kristina Kija Kockar je na snimanje u Šimanovce stigla u stilu velike zvezde. Poseban termin, poseban tretman, šminkernica samo za nju... Sve to su bile neke od beneficija koje je uživala pobednica prve sezone rijalitija „Zadruga“. Sloba nije imao ništa od toga.

pink novogodišnji

Alo!/ Masanori Jošida

pink novogodišnji, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

Kija je bila u kratkoj haljinici, vrtoglavim potpeticama na bose noge, pa je privlačila pažnju svih, ali izgledalo je da je na njen šarm najviše pao njen bivši, koji ju je spopadao gde je stigao. Čim se Kija popela na scenu na kojoj je već bio Radanović i zauzela svoje mesto u prvom redu, Slobodan je počeo da joj se približava. Mic po mic... Iako se trudio da koraci budu kratki i laki, svi su primetili šta radi, pa je čak i sama Kija shvatila šta Sloba pokušava. Kako bi mu poslala jasnu poruku, samo mu je okrenula leđa i nastavila da razgovara sa svima, samo njega nije ni pogledala. Nedugo zatim, kada je sišla sa scene, požalila se novinarima da više ne želi da je bilo ko povezuje sa Slobom. 

Sloba Radanović

Alo!/ Nenad Vujanović

Sloba Radanović, Foto: Alo!/ Nenad Vujanović

 

- To je završena priča. Smeta mi što preko mene dobija reklamu i kači se na moje ime. Treba mi ozbiljan muškarac, a ne on. Želim sebi u novoj godini pravu ljubav i pravu osobu pored sebe. Još verujem u brak kao instituciju - istakla je Kija za „Alo!“.

pink novogodišnji

Alo!/ Masanori Jošida

pink novogodišnji, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

S druge strane, dok je Sloba jurio Kiju, dešavala se drama u kojoj su glavne uloge imali Šako Polumenta i Đani Trajković. Njih dvojica su, naime, napravili skandal zbog tretmana koji su imali na snimanju, pa su burno reagovali. Šako je pred svima pozvao organizatore i iznervirano ih upitao kad će on doći na red?!

pink novogodišnji

Alo!/ Masanori Jošida

pink novogodišnji, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

- Ili me prozovite da otpevam svoj plejbek ili ja idem! Satima ovde sedim! Znate li vi ko sam ja?! Pevali su neki za koje nikad čuo nisam, a ja i dalje čekam - govorio je Šako organizatorima u bekstejdžu. 

Slično je prošao i Radiša Trajković Đani, kome je obećano da će do 15 časova biti gotov.

- Rekli su mi da dođem i da u 15 časova završavamo. Vidi koliko je sad sati?! - rekao nam je Đani oko 20 časova dok je nervozno gledao u svoj sat.

Kija Kockar

V.Đorđević/Alo!

Kija Kockar, Foto: V.Đorđević/Alo!

- Poludeo sam jer sam želeo da idem u „Selters“ kod Darka. Pošto sam ja ovde zaginuo, otišla je moja supruga Slađa sa sinovima. Bitnije mi je bilo da budem sa svojim sinovcem nego ovde, ali znaš kako je, ako ne dođeš na snimanje, odmah se ljute... Svi se ljute, sve moraš da ispoštuješ. Nemam vremena ni za šta. Jedva čekam da prođe ovaj decembar i ovo ludilo - rekao je Đani za „Alo!“.

Dok su muškarci imali problem, devojke su se, izgleda, lepo provodile. Prvi red vrcao je od utegnutih pevačica, a razlika je bila samo u tome koja je šta stavila u prvi plan. Neke su izbacile grudi, neke su u minićima pokazale duge noge, a neke su igrale na sve karte, pa se videlo i šta treba i šta ne treba, i spreda i otpozadi.