Soraja Vučelić
Alo!/Ognjen Radošević
Soraja Vučelić

Alo!/Ognjen Radošević

Soraja Vučelić, Foto: Alo!/Ognjen Radošević

Kada kažete da vam je ime završilo u nekoj knjizi, uglavnom se pomisli da ste nešto važno i vredno uradili, bavili se nekim naučnim radom, trudili se da napredujete u svom poslu što više možete… Tako bi bar trebalo! 

Ali, u hroniku jednog grada staje svašta! Još ako je pisac detaljan, pa opisuje baš svaki događaj, e onda vam je mesto zagarantovano! Ne morate ništa posebno da uradite, samo možda da - vozite džip! I da vam ga zapale! To najbolje zna Soraja Vučelić. Njeno ime se našlo u knjizi "Istorija Podgorice" autora Danila Burzana i to ovako:

"Drugog novembra, automobil tipa "rendž-rover" (vlasištvo Soraje Vučelić) zapaljen je u podgoričkom Siti kvartu".

Soraja Vučelić u knjizi

Screenshot

Soraja Vučelić završila u knjizi, Foto: Screenshot

Knjigu je glavni grad Crne Gore poklonio najboljim đacima za odličan uspeh. U njoj je opisana hronologija događaja do 2017. godine, a Soraja se našla u rubrici hronika, u kojoj se navodi da joj je zapaljen džip! 

Sadržaj knjige izazvao je bujicu negativnih komentara na društvenim mrežama. Mnogi su se složili da Soraji nije mesto u literaturi za decu. Sporna knjiga izdata je pod pokroviteljstvom Sekretarijata za kulturu i sport glavnog grada Crne Gore.

Soraja Vučelić

Screenshot

Soraja Vučelić , Foto: Screenshot

A Soraja, dama za koju neki kažu da je starleta (ona kaže da je psiholog), neki da je zgodna devojka koja voli da se slika, odnedavno je poznata i po zabrani ulaska u Srbiju jer je "bezbednosno rizična". Posle ove zabrane pronela se vest da Soraje iliti Sare, navodno, više nema.

Kratko je trajala misterija ima li je zaista ili ne: objavila je Sara fotografije na svom Instagram profilu kako u Kaliforniji ispija koktele. A u međuvremenu, niko se nije setio da je potraži u - knjizi. Tamo sigurno jeste!

Komentari (1)

Ajvanho

14.06.2018 19:14

Hahahah, citam ne mogu da verujem! Bas je neko imao inspiraciju, hihihhi, a i visokouman je, hohohoh, soooouuuu