Dobar znak za  budućnost: Radmilo  Armenulić
Mitar Mitrović
Dobar znak za  budućnost: Radmilo  Armenulić

Mitar Mitrović

Radmilo Armenulić, Foto: Mitar Mitrović

- Prvi put sam je video u hotelu "Grand", tamo je pevala. Bila je veoma zgodna i jednom prilikom sam poručio pesmu, tako je i krenulo. Silvana je bila vrlo inteligentna, iako nije bila školovana, počela je da čita, drugačije se oblačila. Prihvatila je jedamn drugi život i onda sam se oženio - rekao je Radmilo za "Njuzvik".

Svi su bili protiv njegove ljubavi, ali on je bio odlučan da ostane sa Silvanom:

- Niko nije biop zadovoljan tom vezom. Svi su govorili: "Kafanska pevačica , nije to za tebe, ti si ipak školovan čovek". Ali znate kako sve saslušam, ali ja odlučujem. Da li je bila greška? Mislim da nije, dobio sam ćerku.

Silvana Armenulić

screenshot Youtube

Silvana Armenulić, Foto: screenshot Youtube

Karijere su im bile u usponu, ali onda se dogodila tragedija.

- Došlo je do tog udesa na Ibarskoj magistrali što je bilo jezivo. Oni su vozeći 150 na sat podleteli pod kamion, šef orkestra Rade Jašarević, ona i moja svastika Mira Barjaktarević koja je bila u petom mesecu trudnoće - priseća se Armenulić.

Nakon Silvanine smrti njena majka je želela da uzme njen stan.

- Niko me nije tužio. Nameravali su to jer je njena majka pričala da smo se Silvana i ja razveli pre tragedije i da ona ima prava na stan. Pokazao sam advokatu umrlicu i dokazao da je brak prekinut smrću. Nikada se nisam otimao za stan jer sam ga namenio ćerki, a živeo sam u stanu u ulici Kralja Petra, gde sam i rođen, ali moja ćerka nije želela ni za živu glavu za Novi Beograd pa smo se zamenili. Ustupio sam joj stan, iako bih više voleo da sam na Dorćolu - rekao je Radmilo, koji je i dodao da nije dobro poznavao Silvaninu porodicu.

- Njenog oca sam slučajno upoznao, majku sam video jednom ili dvaput, a poznavao sam Silvanine sestre. Mira je bila draga osoba, a ni sa drugom sestrom nisam imao problema - završava Radmilo.

Komentari (9)

zika

01.03.2017 04:30

Kakve veze ima dali je iz bogataske porodice ,ona ja za njega bila premija to se vidi na slikama.

vitez

01.03.2017 16:13

@zika - Premija sa slike, he, he,

Maca

01.03.2017 04:45

U to vreme su postojale zivotne vrednosti ,iznalo s sta je sta ,a ne danas dkad vladaju politicari krimosi i pevaljke prostitutke

Dusan

01.03.2017 06:04

Nekad se znalo gde je mesto pevaljkama u kafani

bane

01.03.2017 06:38

Taj brak nije postojao.Od kad je kupila ford bila je u vezi sa mojim dobrim drugom koji je radio u Fordovom servisu na novom Beogradu.Veza je trajala godinu I nesto..

buba

01.03.2017 06:39

Ljubav je bila iskrena. Gospodin je fer. Zavrsilo se tragicno ne njihovom krivicom samo u Tom sturoj pricing omakla van se jedna glupost. Bogataska familija. On he time I be trrba mu takva reklama.

GLUMICA

01.03.2017 08:46

PRICALO SE...saputalo i tada kada sam bila dete da je nesreca na Ibarskoj narucena a najcesce je izgovarano ime LEPE LUKIC

badza

01.03.2017 08:49

Ili je intervju izmišljen ili je Radmilo izlapeo.Saobraćajna nesreća u kojoj su poginuli Silvana,Jašar i mira se dogodila na autoputu Beograd- Niš kod mesta Kolari a ne na Ibarskoj magistrali.Na ibarskoj nije moguće ni danas voyiti 150km/h a nekmo li te 1976 god.

DR Gane

01.03.2017 10:00

Ali si zato imao problema zbog švalerke a sve to je pokojnoj Silvani otkrila Bisa koja je ,, sluajno " čula jer je bila telefonista u firmi.... Zato je od pokojne dobila ogroman zlatan prsten kao zahvalnost jer je otkrila pravog tebe razmaženka sa lovom !!!!!