Šako Polumenta
Foto Promo
Šako Polumenta

Stara pesma

Šako Polumenta, Foto: Stara pesma

Ovo će biti prvi put da se pevač nalazi oči u oči za učesnicom osamnaestogodišnjom Minom Vrbaški, koja mu je prošle godine namestila aferu i pustila njegove privatne snimke u javnost.

Pevač je zbog lažne afere prošao medijski linč, a Vrbaški se tek posle nekoliko meseci javno izvinila porodici Polumenta i samom pevaču.

Iako je Šako nedavno povukao tužbu protiv tada maloletne Mine i odlučio da joj oprosti, niko još uvek ne pretpostavlja kako će izgledati susret njih dvoje.

Budući da je ona jedna od učesnica koja pravi najviše skandala u rijalitiju, pitanje je šta će reći, ili uraditi kada bude pod dejstvom alkohola.

Mina Vrbaški

Ana Paunković

Mina Vrbaški, Foto: Ana Paunković

Kako bismo proverili naša saznanja, pozvali smo Polumentu koji nam je potvrdio da će se pobrinuti za večerašnju ludu žurku u rijalitiju, ali i obrazložio da nemam nikakav strah od reakcije osamnaestogodišnje učesnice.

- Istina je da ću večeras zapevati u "Zadruzi" i pobrinuću se da se dok budem na bini zadrugari lepo provedu. Zbog muzike i pevanja gostujem i ne želim da mi se nikakvi skandali vezuju za ime. Što se Mine tiče, ne vidim nikakav problem i ne plašim se da će biti bilo kakve negativne reakcije. Toliko godina sam na estradi i toliko pesama sam izdao da je apsurdno pitati me da li se plašim će mi naškoditi osamnaestogodišnja devojka na nacionalnoj televiziji.  Ona je mlado biće, povukao sam tužbu protiv nje i na neki način našao razumevanje za takav postupak što je sa moje strane i više nego korektno. Nikakve konflikte, ili provokacije neću dozvoliti, niti smatram da će ih biti od strane bilo koga u toj kući. Gotovo sam siguran da se iskreno kaje za sve što se tada desilo  i to je sve što imam da kažem na tu temu - zaključuje pevač za Alo!

Pročitajte još: