Šako Polumenta
Promo
Šako Polumenta

Promo

Šako Polumenta, Foto: Promo

Novi estradni rat između pevačice Sandre Afrike i njenog kolege Šaka Polumente kulminirao je nakon njegove izjave da se povukao iz medija kako bi dao prostora "popularnim ljudima poput MC ovog, MC onog, Afrikanke i Evropljanke". Nakon ove njegove izjave, folkerka Sandra Afrika očigledno se prepoznala, pa je osula paljbu po kolegi.

- Stvarno ne znam zašto ja i moje MC kolege smetamo nekome. Ko gubi, ima pravo da se ljuti! Verovatno da je poslednjih godina više vodio računa o svojoj, a ne o tuđoj karijeri, ne bi došao u ovu situaciju da postane radni pevač na jednom splavu u Beogradu - rekla je Sandra i dodala da Polumenti očigledno smeta njen uspeh.

S druge strane, folker nije bio previše blagonaklon prema koleginici kada smo ga pozvali za komentar.

Najtiražnija pevačica u dijaspori

Pevačica Sandra Afrika nedavno se pojavila na "Bečkom oskaru popularnosti", pa je i tamo iskoristila priliku da potkači kolegu.

- Pozdrav za Šaka iz Beča, gde sam dobila nagradu za najtiražniju pevačicu u dijaspori - izjavila je Sandra. Njen kolega Šako Polumenta, koji je trebalo da se pojavi na istom mestu, odustao je od dolaska.

 - Koji je ku*ac Sandra Afrika da bih ja razmišljao o njoj?! Pa ja nisam u životu čuo njenu pesmu, ne znam ni stih jedne njene numere, a ne da sad polemišem o toj ženi - rekao je Šako za "Alo!". Ipak, kada smo mu rekli da je pevačica ispričala da njemu smeta uspeh koji je ona postigla, Polumenta je odbrusio:

- Iskren da budem, znam ko je Sandrin momak. Njega poštujem i volim kao brata. Iz poštovanja prema njemu, neću otkrivati detalje iz njenog privatnog života i neću pričati šta je sve radila po Crnoj Gori - rekao je Polumenta, a onda još brutalnije uvredio mlađu koleginicu.

- Ti, bre, treba da ustaneš kada izgovaraš moje ime. Prestani da uzimaš moje ime u usta. Ti nisi pevačica, jer ne znaš da pevaš! - rekao je Polumenta za "Alo!".

 

 

Komentari (1)

Dora

10.06.2018 16:21

Čovek je rekao istinu.Pevanje-nula.Izgled 10,ali to nije tema ovog naslova