Jelena Rozga
Instagram / rozgajelenaofficial
Jelena Rozga

Instagram / rozgajelenaofficial

Jelena Rozga, Foto: Instagram / rozgajelenaofficial

“Tesna koža 5“, poznatija kao „Besna koža“, trebalo je da bude nastavak filmskog serijala "Tesna koža“ koji je počeo sa emitovanjem davne 1982. godine.

Film je postigao veliku popularnost i gledanost u bivšoj Jugoslaviji, a samo u Beogradu pridobio je 505. 000 gledalaca.

Scenario je napisao Siniša Pavić, a serijal je režirao Mića Milošević. Pored četiri dela serijala, 2013. godine je sniman i peti deo, koji je trebalo da bude emitovan naredne godine.

Do odustajanja produkcije došlo je posle smrti glavnog glumca Nikole Simića, a spekulisalo se da je i zbog nedostatka finansijskih sredstava, snimanje prekinuto nakon 20 dana.

Drugi protagonista serije Milan Gutović kasnije je najavljivao nastavak snimanja “Tesne kože 5” 2016. Godine, ali i dalje do ostvarenja nije došlo. Taj projekat je obuhvatao i snimanje šestog dela filmskog serijala.

Kako producenti kažu, dogovori oko snimanja traju, ali i dalje bez rezultata.

Kao i u prethodnim filmovima "Tesne kože", i u ovom je trebalo da se istakne značaj jedne pevačice, a navodno po Vikipediji, ovoga puta je bila izabrana Jelena Rozga.

Komentari (1)

Joca

11.05.2018 20:13

Nastavak filma "Tesna koza" je zapocela produkcijska kuca koja ne saradjuje sa Sinisom Pavicem(autor scenarija za film), tako da su autorsko delo preuzeli bez Sinisine dozvole. Tu je nastala frka i privremena stagnacija realizacije. Tacno je da bi u slucaju realizacije dela Jelena Rozga bila angazovana za pomenutu ulogu. Ipka, trebalo bi da Sinisa napise scenario ukoliko dodje do razmatranju ideje o realizaciji nastavka filma.