Vuk Mob
printscreen
Vuk Mob

printscreen

Vuk Mob, Foto: printscreen

Poslednjih nekoliko dana vodeća estradna vest je svakako navodna veza pobednice rijalitija "Zadruga" Kristine Kije Kockar i pevača Vuka Moba. Akteri priče kategorično negiraju te navode i ističu da su samo drugari, ali tračevi nikako ne prestaju.

Prava bura digla se kada je Vuk nedavno isprozivao Radanovića na Instagram storiju, poručivši mu da je on za Kiju "uradio više u poslednjih deset dana nego on u deset meseci besramnog kurvanja na nacionalnoj televiziji".

Sve to je rekao kao odgovor na Slobine navodne reči o Vuku ("da je spala s konja na magarca") koje je za jedan nedeljnik, kako piše, preneo Radanovićev drug koji je želeo da ostane anoniman.

Kristina Kija Kockar i Vuk Mob

E-Stock/Ivan Dobričić

Kristina Kija Kockar i Vuk Mob, Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Četvrtoplasirani učesnik "Zadruge" je negirao da je ikada izrekao takve reči o Mobu, a i dok se o Vuku Mobu sve više piše, pitanje je koliko ljudi znaju kako se on zaista zove i preziva, kao i neke detalje iz njegovog života. Pevačevo pravo ime i prezime je Vukadin Gojković i rođen je 28. januara u Beogradu.

On je deo generacije muzičara koji su ime stekli iako ih nije bilo previše u novinama i na televiziji. Popularnost je stekao na Jutjubu i društvenim mrežama gde ima veliki broj pregleda i pratilaca, a posebno je poznat u dijaspori.

Vuk živi u beogradskom naselju Žarkovu, ranije je bio deo rijalitija "Parovi", gaji imidž žestokog momka, a pre dve godine je čak bio ranjavan u pucnjavi na jednom prestoničkom splavu. Tom prilikom je rekao:

- Novine su pisale da smo mi neki banditi, kriminalci, ja da sam hteo da se bavim kriminalom, ne bih se uhvatio mikrofona nego pištolja, i ne bih dolazio ovde da promovišem muziku nego bih bio na ulici, to su glupe priče. Bilo je komešanje u publici, ja sam bio na bini, ali nisam video šta se dešava, pevao sam, dizao masu, onda sam sišao sa bine i tada sam čuo da je napolju izbila neka tuča i da su tamo moji dugari, izašao sam napolje i pitao šta se dešava, odjednom se čovek stvorio niotkuda i počeo da puca - objasnio je Vuk ranije

Mob obožava tetovaže i dosta ih je uradio po telu. A kada skine majicu, vidi se koji se sve crteže kriju ispod nje.

 

Komentari (3)

rosabela

03.08.2018 20:41

Lep par , baš lep !

???

03.08.2018 21:47

@rosabela - Brzo kod ocnog lekara da ti odredi dioptriju.

ZVONCE

04.08.2018 08:58

da dva hobita,idealno...