Rada Manojlović i Haris Berković
printscreen
Rada Manojlović i Haris Berković

printscreen

Rada Manojlović i Haris Berković, Foto: printscreen

Pevačica Rada Manojlović i njen izabranik Haris Berković odlučili su da sagrade ljubavno gnezdo van Srbije, s obzirom na to da u Beogradu žive u iznajmljenom stanu.

Pošto je Haris često na relaciji Beograd - Gradačac, oni su odlučili da svoj budući dom sagrade na jednom od imanja koje je mladi pevač dobio od dede.

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Haris često koristi priliku da dode do rodnog mesta, međutim, od kada je otpočeo ljubavnu vezu sa Radom, više je u Beogradu, što ga ne ometa da kad ima slobodnog vremena ode kući. Medutim, Rada i on su došli na ideju da osim što kupuju stan u Beogradu, sagrade i malu kuću na porodičnom placu u Bosni. Haris je mnogo vezan za svoj rodni grad, pa jedva čeka da radovi krenu. Jeste da je Rada sa njegovom porodicom u odličnim odnosima, ali vole da imaju privatnost. Zato je kuća idealno rešenje za njih dvoje", kaže izvor upućen u celu priču.

Rada Manojlović

Dejan Briza/Alo!

Rada Manojlović , Foto: Dejan Briza/Alo!

Oni su, kako navodi naš izvor, prvo mislili da na placu sagrade montažnu kuću, ali su odustali od te ideje.

Karići i Marići uživali na JAHTI! Dok jedan par razmenjuje nežnosti, on se nervira jer ne zna gde mu je žena! (FOTO)

AUTOR: Danijel Rakočević DATUM I VREME: 16.08.2019. 13:47 Zaljubljeni kao prvog dana... Milanka i Bogoljub Karić, Foto: Alo! Bogoljub Karić i Milomir Marić tradicionalno zajedno provode leto na Crnogorskom primorju, a naš paparaco uhvatio ih je tokom jednog sunčanog popodneva dok su se spremali da se na luksuznoj jahti otisnu na pučinu.

 

"Ne žele veliku kuću, otprilike oko 100 do 150 kvadrata. Rada voli manja mesta i nikada nije bežala od novca toga. Svi znaju koliko je ranije uložila u kuću u Četerežu. Zato Haris i ona žele da to bude pravo njihovo malo carstvo u koje će dolaziti s vremena na vreme. Radove će osim vođe tima, nadgledati i Harisov otac Mirsad", otkriva naš izvor.

Haris Berković

Rajko Ristić

Haris Berković, Foto: Rajko Ristić

Iako se ranije pisalo da nisu u dobrom odnosu Rada i njen budući svekar, Mirsadje to demantovao, te pohvalio pevačicu i da mu ne smeta što postoji razlika u godinama izmedu njegovog sina i Manojlovićeve.

Rada Manojlović i Haris

Rajko Ristić/Alo!

Rada Manojlović i Haris, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Inače, i Radin tata Rade je ranije govorio da njegova ćerka voli selo, ali se odvikla od rada oko šporeta i kuhinje. Ni Manojlovićeva nije bila škrta na rečima kada su odlasci u Bosnu kod budućih svekrve i svekra u pitanju. Ona je u više navrata isticala da se jedino tamo lepo odmori, ugasi mobilni telefon i uživa u prirodi.

BONUS VIDEO:

Sladja iz "Parova": Zetu Elvinu ću platiti prvu pesmu, ali pod jednim uslovom!