Aleksandra Prijović
E-Stock Kobra
Aleksandra Prijović

E-Stock Kobra

Aleksandra Prijović, Foto: E-Stock Kobra

Provokativno obučena, Prija se pojavila na zatvaranju najpopularnijeg kluba u Beogradu „Gotik”, gde je pevala puna tri sata. Pre izlaska na binu ona je za „Alo!” otkrila sve detalje venčanja.

- Angažovala sam agenciju za planiranje venčanja kako bi sve bilo savršeno. Oni rade punom parom i za sada sam prezadovoljna kako sve protiče. Ipak, uskoro ćemo videti i da li će oni realizovati u potpunosti Filipove i moje želje - kaže Aleksandra i otkriva da će na njihovoj svadbi biti zanimljivih detalja:

- Biće mnogo vizuelnih efekata na svadbi, ali još nismo odlučili uz koju ćemo pesmu izvesti prvi ples. Ima još vremena, uskoro ćemo sigurno doneti i tu odluku. Za svadbu pripremam iznenađenje za Filipa, ali on to ne zna. Sigurno ću se u nekom momentu i ja latiti mikrofona, ali ne znam koju ću pesmu pevati. Sve će biti spontano - kaže Prija za „Alo!” i otkriva šta će se sve naći na meniju:

Jelisaveta Orašanin

E-Stock

Jelisaveta Orašanin, Foto: E-Stock

- Pre svadbe ću pojesti paradajz-čorbu, jer se ona ipak neće naći na meniju. Što se tiče trpeze, najviše smo se savetovali sa roditeljima i mogu da najavim da će svadbeni ručak zaista biti za svačiji ukus, ali i da će biti mnogih iznenađenja kada je reč o hrani - rekla je Prija, a na pitanje koliko će zvanica biti na svabi ni sama nije znala da da tačan odgovor.

Jelisaveta lumpovala uz Priju!

Jelisaveta Teodosić, supruga košarkaša Miloša Teodosića, lumpovala je sa drugaricama na Prijinom nastupu, a za kontakt sa medijima nije bila raspoložena. S druge strane, Aleksandri je bilo drago što je vidi, pa nam je otkrila da će Filip i ona uskoro posetiti Miloša i Jelisavetu u Americi. - Imamo u planu da odemo u Los Anđeles kod njih. Ipak, budući da ću raditi čitav jul i avgust, taj put ćemo morati da prolongiramo. Miloš i Filip se druže dugi niz godina i zaista među njima vlada iskreno prijateljstvo - rekla je ona.

- Za sada znam da će biti između 800 i 900 gostiju i to je realna cifra. Ipak bi hiljadu bilo previše - sa osmehom je rekla.
Šaban Šaulić, kolega folk pevačice Aleksandre Prijović, nedavno je otkrio kako je iznenađen jer nije dobio poziv za venčanje. Ipak, Prija je u međuvremenu kontaktirala sa njim.

Svadba se ne otkazuje zbog dede!

Iako se u pojedinim medijima spekulisalo kako Aleksandra otkazuje venčanje zbog toga što joj je deda bolestan, ona kaže da je situacija drugačija. - Moj deka ima određenih zdravstvenih problema, ali nadam se da će biti dobro i mnogo bih volela da na kraju ipak dođe na svadbu - rekla je Aleksandra.

- Šabana Šaulića smo pozvali na svadbu i dezinformacija je da on nije na spisku naših zvanica. Srela sam ga na aerodromu i rekla mu da bih volela da ga vidim na svadbi - kaže Aleksandra za „Alo!” i otkriva gde će provesti medeni mesec.

- Sada razmišljamo o medenom mesecu, ali još nismo doneli odluku gde ćemo ići. Meni je najvažnije da to bude neka morska destinacija, gde je visoka temperatura, tako da nemam neku određenu ideju - rekla je Prija, koja je odlučila da joj venčanica nosi potpis srpske dizajnerke.

- Iako sam probala mnogo venčanica, ipak sam odlučila da nosim kreaciju Tijane Todorović. Jednostavno, ništa me nije oduševilo u potpunosti i sigurna sam da će Tijana za mene napraviti savršenu venčanicu - rekla je ona.

Pročitajte još: