Dragan Mainković Palma
Goran Todorović
Dragan Mainković Palma

Goran Todorović

Dragan Mainković Palma, Foto: Goran Todorović

Po mnogima svadba decenije, venčanje Veljka Ražnatovića i Bogdane, privuklo je veliku pažnju javnosti. Među brojnim zvanicama svadbe o kojoj bruji cela Srbija, našlo se puno poznatih ličnosti i političara, a predsednik Skupštine grada Jagodine, Dragan Marković Palma bio je uz ovu porodicu i pre 24 godine.

Veljko i Bogdana su bili vidno raspoloženi tokom celog venčanja,a pa su se tako posle crkvenog i građanskog venčanja zabavljali sa gostima, ali jedan potez mladoženje nasmejao je i oduševio sve.

Naime, Ražnatović, koji je jedan od naših najboljih boksera, napravio je pravi šou kada je u jednom trenutku sa Markovićem odradio jedan brzinski trening.

Dragan Mainković Palma, Foto: Goran Todorović

Njih dvojica su se dobro zabavili, a na kraju i izgrlili. Tako je Palma iskoristio priliku da proveri Veljkove bokserske veštine, nakon čega se pridružio Ivici Dačiću pa su zajedno uživali u muzici.

Dragan Marković Palma, Foto: Alo.rs

Palma je i pre 24 godina bio na svadbi porodice Ražnatović, čiji je dugogodišnji prijatelj, kada je prisustvovao najveselijem danu Veljkovih roditelja, Svetlane i Željka.