Anastasija Ražnatović i Luna Đogani
Alo!
Anastasija Ražnatović i Luna Đogani

Alo!

Anastasija Ražnatović i Luna Đogani, Foto: Alo!

 

Uz ime Lune Đogani se, tokom boravka u "Zadruzi", često vezivalo ime Anastasije Ražnatović, budući da su nekada nerazdvojne drugarice stavile tačku na prijateljstvo, te se o razlozima koji stoje iza toga često i dugo polemisalo.

Međutim, ono što se ređe spominje je to da Luna nije samo bila najbolja prijateljica Ražnatovićeve i živela godinama u kući folk dive Svetlane Cece Ražnatović, nego ju je čak Anastasija i krstila.

Naime, povodom 18. rođendana Đoganijeve organizovano je i krštenje, a tu čast da je krsti imala je, u to doba 15-godišnja, Anastasija.

Podsetimo, u to doba, početkom 2014. godine, Anabela Atijas je živela u Sarajevu sa suprugom Andrejem, te je čak i u intervjuima Luna nazivala Cecu "drugom majkom".

 - Istina je da sam joj kuma. Veoma sam ponosna na tu činjenicu i drago mi je što je baš mene pitala da je krstim - izjavila je tada Ražnatovićeva za Glossy, dok je Đoganijeva dodala da joj je folk diva za ovu priliku poklonila haljinu koju je nosila na proslavi punoletstva na jednom prestoničkom splavu.

 - Otkako je moja majka otišla u Sarajevo, Ceca mi dođe kako druga mama. Zajedno s njima provodim dosta vremena i mnogo mi znače. Anastasiju obožavam jer je na prvom mestu kvalitetan čovek, a onda i sve ostalo. Presrećna sam što smo se okumile i što su prisustvovali proslavi mog rođendana na kojoj sam se divno provela - rekla je tada Luna.

Komentari (14)

Milan

10.07.2018 14:31

Luna nije ni malo zahvalna sto je nekoliko godina zivela kod Cece. Luna je vredjala svoju kumu u Zadruzi nekoliko puta. Luna je dno dna mulja.

Penelopa

10.07.2018 15:44

@Milan - Luna nije nista lose govorila o Raznatovicima, a o Anastasiji nema sanse, tako da ovo vise podseca na blebetanje Kije Kockar koja bi posto poto da se usunja u tu porodici, probat ce ona to sa vise strana, valjda joj udarila u glavu ona haljina pa se smatra bitnom, mada doci do Cece je jako tesko, tako da Kijice tu si gde si, dalje nema! Na tvoju zalost!!!

Boba

11.07.2018 01:51

@Milan - Penelopa draga , pa mi smo znači gluvi, slepi i umišljeni bolesnici pa nismo videli kako Luna pljuje po Raznatovicima? A ti znaš kako je to sve Kijino maslo? Kako te bre nije sramota da pljuješ nekog iz cista mira? Krava jedna,sram je bilo. Ima 22 godine i tako se ponaša. To ne rade ni tinejdžerke u pubertetu a ne neko sa 6 godina bogatog seksualnog iskustva. Sama je rekla da je živela sama sa deckom (kojeg zove ćale) od svoje 14 godine i to dve pune godine a posle kod Cece.

Ema

10.07.2018 14:48

To je ta brizna mama koja je ostavila cerku kod Cece dok je jurila muza po Bosni. A ista ta cerka je pricala kako bi bila intimna sa Veljkom i na svaki nacin pokusala da pljuje po Anastasiji. Sto ne napisete razlog prekida prijateljstva? Muvala je Anastasijinog decka. Ali Ceca i Anastasija su dame i cute o tome, dok se druge dve dave u g...

Seka

10.07.2018 14:54

Luna je itekako zahvalna Raznatovicima, Ali nekada covek prosto ni Sam nije svestan da se nije dobro izrazio I da moze svako kako mu odgovara to da tumaci. Muslim da Luna voli Anastasiju I nazalost zivot IH glupo razdvojio, a Muslim da bi bas bile kul Sada Kada su odrasle,, jedna crnka drugs plavusa suprotnosti se privlace jer su I'm karakteri drugaciji. Zivot IMA svoje nacin kako ureduje, tako da ko zna? Kuma nije dugme!!!

nada

10.07.2018 15:04

A sto je Luna bila kod Cece kada je imala svoju mamicu ? Anabela je toliko dobra majka i tada bila a i sada i to je javno pokazala kako je svoju mezimicu vaspitala -uzas !!!!! Jos ce se mnogo pisati !

radica

10.07.2018 16:18

Mudri Andrić je rekao: "Čuvaj se zla od onoga kome si činio dobro!"

rale

10.07.2018 16:26

Anabela je svoju maloletnu ćerku ostavila na brigu u tudjoj kući, i to pune četiri godine, da bi uživala sa svojim mladjanim ljubavnikom u Sarajevu. Eto kakva je majka dotična. Nije ni čudo što Luna ne zna za osnovne moralne norme, ostaće defektna za ceo život.

Dusica

10.07.2018 17:23

Draga Ceco, kada nekome pomazes ne trubi o tome na sva zona, nije hriscanski. Ima li si svoj razlog zasto si prihvatila Luna, a sada na perfidan nacin je omalovazavas. Treba da se stidis.

Goga

10.07.2018 19:24

URADILA JE STRASNU STVAR,,NIJE SMELA TAKO SE PONASATI,,I UMESTO DA BUDE ZAHVALNA,,ONA JE TOOO...NAPRAVILA..I OTERALI JE..I UMESTO DA CUTI,,ONA J I U ZADRUZI,,ISMEJAVALA NJENE POSTERE,,,STAVLJALA NACRTANU MACINU GLAVU,,NA ANASTASIJINU,,,RUZNO DA RUZNIE NE ME BITI.

lošlošijiljulja

10.07.2018 20:13

Не бацају се бисери пред свиње!!!

maaja

10.07.2018 21:18

Nisam znala da osoba koja nije punoletna moze da te krsti

xxxxx

11.07.2018 09:07

Dobro je Luna i prošla pošto dotična ima obezbeđenje koje zna i da bije.

Bilja

13.07.2018 11:01

Sta bi Ceca dala da Anastasija ima hrabrosti k`o Luna, da udje i rijaliti, i bude ono sto jeste? Anastasija nije u stanju da bude prirodna ni u reklami...