Sloba Vasić
Rajko Ristić/Alo!
Sloba Vasić

Rajko Ristić/Alo!

Sloba Vasić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Pevač Sloba Vasić je početkom avgusta stao na ludi kamen i oženio se devojkom Sonjom, ali je za manje od mesec dana rešio da stavi tačku na taj brak.

Sloba i Sonja odlučili su da se rastanu samo dvadesetak dana nakon što su se pred bogom zavetovali na večnu ljubav, a razlog je to što pevač nije želeo da odustane od momačkog života.

- Sonja i Sloba su pomalo brzopleto uplovili u bračne vode, jer je i tokom zabavljanja bilo problema. Naime, Sloba je pre nego što se oženio uživao u momačkom životu. Imao je običaj da po nekoliko dana ne dolazi kući, išao bi sa svirke na svirku i nikome nije polagao račune kada se vraća i sa kim je - priča izvor i dodaje da je Sonja mislila da će se on promeniti posle ženidbe.

Sloba Vasić

Instagram/printscreen

Sloba Vasić, Foto: Instagram/printscreen

- To se nije dogodilo. Sloba je nastavio da izlazi, da ne dolazi kući po nekoliko dana, a saznala je i da njegova ljubav prema kockanju nije samo povremena stvar, već redovni problem. Kad ga je suočila sa svim problemima, Sloba je odgovorio da mu ne pada na pamet da menja svoje navike i da neće promeniti ništa u svom ponašanju - ispričao je naš dobro obavešteni izvor.

Bliski prijatelji i porodica bili su, kako kaže, šokirani kada su im samo dvadesetak dana posle svadbe rekli da se rastaju.

- Sonja i Sloba imali su veliku svadbu u jednom od najluksuznijih hotela u Subotici. Ispoštovali su i običaje i sve je bilo, što bi Srbi rekli, kako bog zapoveda. Zamislite onda šok kad su porodicama i prijateljima posle samo 20 dana rekli da je sve puklo i da ne mogu zajedno. Možda bi bilo samo gore da su se nasred svadbe podžapali - kaže naš izvor i dodaje da Sonja ima ćerku iz prethodne veze i da zbog nje nije želela da ostaje pored čoveka koji brak i porodicu doživljava olako i koji samo želi da izlazi i provodi se.

Niz Slobinih nesrećnih ljubavi tako se nastavio. On je, naime, godinama bio u centru pažnje javnosti zbog svojih ljubavnih brodoloma, a ne zbog pesama ili posla kojim se bavi. Svoju prvu verenicu, Valentinu Vučićević, navodno je 2015. godine fizički napao u jednom lokalu u Budvi, nakon čega je veridba propala. Kako se tada pisalo, Vasić je tada Valentinu počupao, a onda ju je i udario. Valentina mu nije ostala dužna, već je dohvatila flašu sa stola i razbila mu je o glavu.

Teško mi je da pričam o svemu. Veridba je ozbiljna stvar, ali vaspitana sam da ne trpim ništa što se meni ne sviđa, pa sam zato i otišla od njega. Ne želim sad da pljujem po nekome s kim sam jela, spavala i planirala venčanje. Tačno je da me je maltretirao u klubu i čupao za kosu, nisam znala kako da se odbranim, pa sam uzela flašu i udarila sam ga - ispričala je tada Valentina. Pre nje, Sloba je bio u vezi sa Helenom, ćerkom kolege Milana Topalovića Topalka, ali ni veza sa njom nije opstala.

Sloba Vasić i Helena Topalović

Instagram printskrin

Sloba Vasić i Helena Topalović, Foto: Instagram printskrin

Imao je problem i sa zakonom...

Vasić nije imao probleme samo sa ženama, nego i sa zakonom. Imao je zabranu ulaska u zemlje EU na dve godine, i to zbog pasoša u kojem više nije bilo mesta za nove pečate, prekršajnu prijavu zbog tuče se nekim momkom jer ovaj nije hteo da mu plati ceh za pesme koje mu je Sloba otpevao, a zbog tuče sa vlasnikom jednog zemunskog restorana nije odgovarao. Inače, kako saznajemo, vreme uglavnom provodi u kockarnicama, a verovatno traži novu devojku, pa na Instagram kači slike na kojima je golišav.

Sloba Vasić jeste poznat je po burnim vezama koje su medijski bile veoma ispraćene, ali izgleda da je on sada napokon pronašao mirnu luku.

Naime, on je u vezi sa misicom iz Bosne, Lelom Karagić, kojoj je sada posvetio poruku i raznežio sve na Instagramu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Slobodan Vasić (@slobavasic_official)

 Sloba sa pomenutom crnkom čeka njihovo prvo dete, a otkrili su i da je beba ženskog pola, zbog čega su neizmerno srećni.

Krio pet godina da ima dete Najburnija veza Slobe Vasića ipak je bila sa Marinom Perišić. Sloba se povukao sa javne scene nakon što mu je Marinin dečko pretio smrću, a nju pokušao da zadavi. Marina se nekako odbranila, ali su oboje bili veoma uplašeni, posebno jer je nasilnik pušten na slobodu. Onda se otkrilo da je pravi otac Marininog prvog deteta upravo Sloba i da je pet godina krio da ima dete.

BONUS VIDEO:  

Tagovi