Zdravko Čolić
Promo
Zdravko Čolić

Promo

Zdravko Čolić, Foto: Promo

Pesma "Ničeg nije bilo između nas", koja je osvojila publiku u regionu, peta je numera sa novog albuma Zdravka Čolića koja je dobila svoju filmsku ilustraciju.

Ekipa Čolićevih saradnika odlučila se da ekranizaciju pesme koju potpisuje Aleksandar Sretenović, aranžman Nikša Bratoš , uradi upravo na filmski način.

"Senzualnost scena koje smo snimali, do sada nisu viđene u Zdravkovim spotovima. Morali smo uneti magiju provokacije, zavođenja, priču koja će do kraja spota držati gledaoce u neizvesnosti", kaže Aleksandar Kerekes Keky, reditelj koji svoj vizuelni pečat ostavlja i na ovom video spotu.

Priča o mladom bračnom paru, koji prolazi kroz emotivna iskušenja i krizne trenutke snimana je u Novom Sadu.

„Prilikom slušanja ove pesme sa saradnicima, znali smo da će ona definitivno dobiti svoj spot i da on mora biti drugačiji od ostalih jer tematika teksta to iziskuje“- rekao je Čolić.

Ulogu supruge, mlade pijanistkinje, na maestralan način iznela je Agneta Azirović, dok je njen partner koga tumaci Ivan Papić, u roli zgodnog profesionalnog plivača, zadužen za scene intrige i zavođenja sa sjajnom Helen Babić.

U okviru regionalne turneje „Ono malo sreće“ , Zdravko Čolić održaće koncerte u Zagrebu Arena (20.oktobar); Tuzli Dvorana Mejdan (3.novembar); Skoplju Arena Boris Trajkovski ( 10.novembar).