Zadruga
printscreen
Zadruga

printscreen

Zadruga, Foto: printscreen

Prva sezona "Zadruge" samo što se završila, a javnost ne prestaje da bruji o drugoj sezoni čiji se početak očekuje već u septembru. 

Mnogo se spekuliše o učesnicima, kastinzi su već počeli, ali kako je i sama produkcija ovog rijalitija rekla, imena se sigurno neće znati do samog početka. Ipak, mnogobrojni gledaoci svakako imaju svoje želje kada su u pitanju javne ličnosti koje bi oni voleli da gledaju, a ostaje da vidimo da li će se nekima i ispuniti.

 

Pevačica Mia Borisavljević nekoliko puta je gostovala na žurkama u Beloj kući i tada pokazala da se odlično snalazi među tolikim kamerama i ljudima, pa je njene fanove zanimalo da li bi učestvovala u rijalitiju kao takmičar, a Mia je imala spreman odgovor:

 

- U Zadrugu 2 bih ušla da pevam na žurki. Moja beba je jako mala i to je osnovni razlog zašto je ne bih ostavila, a ovi rijalitiji su počeli da traju po par godina. Ne želim da mi dete krene u prvi razred kad ja izađem iz "Zadruge". Šalu na stranu, ne bih ušla jer je moj život napolju prebukiran obavezama i prioritetima - rekla je Mia za "Blic".

 

Komentari (1)

steva23

03.07.2018 06:58

...bilo bi joj bolje da čuva dete....glupaćica