Saša Popović
Alo! / Rajko Ristić
Saša Popović

Alo! / Rajko Ristić

Saša Popović, Foto: Alo! / Rajko Ristić

Pevač Dejan Ćirković Ćira i žena M. P. saslušani su danas kao svedoci u nastavku istrage koja se vodi protiv Vojislava Stojčića, sina ubijenog policijskog generala Radovana Stojčića Badže, osumnjičenog da je odgovoran za pljačku vile direktora Grand produkcije Saše Popovića.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako se saznaje, Ćira je na dan pljačke boravio kao gost u Popovićevoj vili, dok je žena M. P. kućna pomoćnica porodice.

"Ćira je kazao da je iz Popovićeve kuće otišao sa ženom na koncert, kao i da po izlasku nije zaključao vrata jer je mislio da su u kući ostala njegova deca. Potom je kazao da je po izlasku iz dvorišta zatvorio kapiju koja se automatski zaključava", kazao je dobro obavešten izvor.

On napominje da je prethodno saslušana i Popovićeva kućna pomoćnica M. P. koja je tvrdila da je iz kuće izašla pre Ćire i njegove supruge. Podsetimo, iz kuće Popovića ukradeni su satovi i nakit vredni oko 100.000 evra.

"Popović je danas dostavio tužilaštvu specifikaciju za ukradene satove, zajedno sa odštetnim zahtevom vrednim 140.000 evra", dodaje izvor.

U daljem toku istrage trebalo bi da budu saslušana i Popovićeva deca.

Komentari (3)

ja

27.09.2018 13:27

kako li je opljackan kad mu se eto i kapija automatski zakljucava ne bi me cudilo i da je sam sebe opljackao

nada

27.09.2018 14:11

@ja - To je ulazna kapija a drugu od kuce je ostavio nezakljucanu ( ne razumem-dali je on imao kljuc od tih vrata i zasto je zadnji izasao ) ? Cudne okolnosti !!!!!!!!!!!!

TANJA

27.09.2018 15:47

Sasa Popovic ima milione.To sto je ukradeno ,zaradi za mesec dana.Cemu tolika drama?Kao kucu da su mu odneli.