Prija i Filip
Alo!
Prija i Filip

Alo!

Prija i Filip, Foto: Alo!

Oboje su bili na ivici živaca i buknula je svađa. Filip je otišao na večeru, a pevačica se povukla u osamu

Aleksandra i Filip Živojinović stali su na ludi kamen 21. juna, a posle medenog meseca u Monte Karlu, Prija se vratila na posao. Nastupala je i u Crnoj Gori, a njen dragi rešio je da je prati i da se kasnije oboje pridruže Breni i Bobi, koji uživaju na svojoj jahti u Budvi. Sve je bilo u redu kada su stigli i dok je Aleksandra imala nastupe. Filip je, kao i uvek, uživao u njenim pesmama, a dan su provodili uglavnom na jahti. Ipak, izvor „Alo!“ otkriva da im u tim trenucima osame nisu baš tekli med i mleko.

- Oboje su mislili da će se malo odmoriti od svega baš u Crnoj Gori, jer već nekoliko meseci nikako da se opuste. Pripreme za venčanje su bile obimne, oboje su bili veoma uzbuđeni jer su želeli da sve bude kako treba. Odmah posle venčanja otišli su na medeni mesec, a onda su počele poslovne obaveze. Sada, posle nastupa u Crnoj Gori, mislili su da će se opustiti i da će pravo uživanje tek početi. Ali izgleda da je nervoza bila prevelika - priča izvor „Alo!“.

Prija i Filip

Alo!

Prija i Filip, Foto: Alo!

- Filip je pre nekoliko večeri hteo da izađu na druženje sa prijateljima, a Aleksandra je mislila da će ostati sami. Iz čista mira došlo je do žestoke rasprave, Aleksandra se rasplakala, Filip je bio u šoku i nije mogao da je smiri. Otišao je na večeru sa prijateljima, jer ga je ona zamolila da ode kako bi ostala sama. Nije više želela da se svađa - kaže izvor „Alo!“ i dodaje da je Aleksandra onda dugo sa nekim razgovarala telefonom. Ni sutradan nisu bili zajedno. Kada se Filip uveče vratio iz provoda, nisu ni razgovarali. Svako je otišao na svoju stanu - Filip se šetkao po gradu, a Aleksandra se odmarala sama na plaži.

Prija i Filip

Alo!

Prija i Filip, Foto: Alo!

 - Filip je pametan momak, on je shvatio da Aleksandri treba malo „vazduha“. Kao pravi džentlmen, pustio ju je da se odmori sama, ali je nije ostavio u nedoumici. Još tokom večere sa prjateljima poslao joj je poruku da je voli i obožava i da među njima ništa ne može da izazove razdor.


- Čekaću koliko god želiš da se odljutiš i ponovo mi se nasmeješ. Ne idem ja nikuda bez tebe - glasila je Filipova poruka - otkriva nam izvor blizak Živojinovićima!

Prija i Filip

Alo!

Prija i Filip, Foto: Alo!

 - Sutradan uveče, Prija i on su dugo razgovarali i shvatili baš to - da im je posle cele frke i panike oko svadbe, medenog meseca i nastupa falilo baš to - dugi razgovori koji sve rešavaju.

Komentari (16)

Ah

20.07.2018 22:34

....kakva prica, bas sam se potresla, ne znam kako cu nocas da spavam

lola

20.07.2018 22:50

ova se udala i razvesce se a srednju skolu jos nije zavrsila, prava c....

Bluesteel

21.07.2018 06:27

@lola - Jaka stvar,vise je uradila sa srednjom nego milioni da fakultetom. Diploma nije merilo nukakvo. Ne uci se samo u skoli,recimo da ne budemo zavidni

pekoni

22.07.2018 12:22

@lola - @Bluesteel Šta li je toliko uradila i postigla pa da joj bilo ko zavidi?

rada

20.07.2018 23:13

Ma gde se svadjali.Vole se kao macici.Vidi se kako joj je lose.Uziva i za sebe i za Filipa,

današnje ženske

21.07.2018 00:49

Pitanje dana kad će naći švalera i pući tikve.

rada tomasevic

21.07.2018 07:12

@današnje ženske - prijitreba musko poput filipovog damjan zelenka da posjeduje alatku.u najboljim godinama zivotnoj formi ali to njoj fali.filip samo nosi ime pravog imenjaka sto taj imaa muz filip nazalost nema.nikad tu srece nece biti.

Miki

21.07.2018 03:32

Ona je u toj vezi zlatna koka. Ona je ta koja radi a on uzivaju dok ona peva. Za koje se zanimanje on skolovao?

Pera Detlic

21.07.2018 09:34

@Miki - Aleksandra je sad kao bela golubica koju zatvoris u kavez i ne moze da leti, ona voli da je slobodna da sama upravlja sobom i kako ce da zivi, ovde nisu pare u pitanju.

nada

21.07.2018 09:22

Kako to novinari sve znaju ? Pozovu Filip ili Prija pa sve ispricaju da se pusti prica ili nevidljivi dron stalno kruzi oko njih - biti sam na plazi za Paparace znaci odmah senzacija - smesno !

Ceki

21.07.2018 14:49

Prija-Filip, Filip-Prija, dosta više ko je odjednom Prija, svaka čast ima lepih pesama, ali sada je ona idol nacije, izoperisala se, ni srednju školu nije završila kao da je, da je pitate gde se rodio Tesla ne zna ..

Maja J

21.07.2018 16:54

Prija,Kija,Luna skinite ih vise sa dnevnog reda. Niti je zabavno,niti smesno vise.

Сараџогла

21.07.2018 17:07

Давај боже да им брак траје бар дуже између два петка?

Edit

21.07.2018 18:16

Sto bi rekli,ciganija ;)

RAZBIJACBGD

21.07.2018 18:48

Omg, zar je moguce da su se posvadjali, jos i ona plakala. Auuuu, kakva vest, u usta vam se serem i vama i njima. Jebem vam majku po sto puta i kiji miji ciji luni i svim olosima o kojima pisete i koji si rak rana ovog se je

zagondzija

23.07.2018 09:18

ovo će do sledeće godine pući ko tikva