Saša Popović i Suzana Jovanović
Rajko Ristić/Alo!
Saša Popović i Suzana Jovanović

Rajko Ristić/Alo!

Saša Popović i Suzana Jovanović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Pre nego što je Saša Popović oženio Suzanu Jovanović bio je u vezi Zlatom Petrović. Njihova veza bila je veoma strasna, pozirali su zajedno za novine, a posle raskida ostajali su u prijatelji. 

Zlata Petrović

Rajko Ristić/Alo!

Zlata Petrović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Malo je falilo da se Zlata i Saša venčaju. Inače, Zlata je bila u bliskim odnosima sa Sašinom suprugom Suzanom, koja je jednom prilikom ispričala da joj je Zlata pomogla da se uda za Popovića.

 

A post shared by @foto.nostalgija on Mar 5, 2017 at 3:52pm PST

"Na njenoj svadbi sam ja bila ta koja je uhvaila bidermajer. Odmah posle toga udala sam se za Sašu", rekla je Suzana jednom prilikom.

Suzana Jovanović i Zlata Petrović

Rajko Ristić/Alo!

Suzana Jovanović i Zlata Petrović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Komentari (3)

Perica

07.07.2018 14:32

Ma i oni se na estradi krhaju sve izmedju sebe, a cudo bilo Sloba i Luna, dajte moralistenemojte da njateke1

Jovica

07.07.2018 14:34

Svi se bubaju, druze i vencavaju i razvode, hahah samo njake Kija Kockar ona kao satro postena, jeste al more biti u lakat i kuma Vanja, hahaha

Milam

07.07.2018 15:53

Srbija nema intelektualnu elitu, da je ima prepoznali bi je. Ima nekolicinu, eksponiranih, vrsnih intelektualaca koji se trude da nešto promene na bolje, uzalud, naravno. Ali zato ima kvazi elitu, jer su sve vrednosti u Srbiji devalvirane. Srpsku ''elitu'' čine tetovirane starlete, silikonske pevaljke sa četiri razreda osnovne škole i djilkoši. Oni su u vip ložama, ''elitnim'' klubovima, voze Poršee, skupe džipove, Mercedese, BMV...Žive na visokoj nozi u posrnuloj zemlji, baš kakvi su i oni.