Finale emisije "Nikad nije kasno"
Promo
Finale emisije

E-Stock/Rajko Ristić

Finale emisije "Nikad nije kasno", Foto: E-Stock/Rajko Ristić

"Alo!" je imao priliku da zaviri iza kulisa ove emisije koja je imala rekordnu gledanost, a naš paparaco uslikao je glavne aktere onda kada su to najmanje očekivali.

Stručni žiri, koji su činili Svetlana Ražnatović, Aco Pejović i Saša Milošević Mare stigli su tačno na vreme, a pre samog početka finala, popularni trojac se okupio u bekstejdžu. Ćaskanje, nazdravljanje sa pokojom čašicom alkohola i meze na stolu bili su neizostavni deo ovog programa, ali Ražnatovićeva je ostala verna vodi i zdravom životu.

Žika Jakšić

E-Stock/Rajko Ristić

Žika Jakšić, Foto: E-Stock/Rajko Ristić

Ipak, izgleda da se Ceca ne vodi onom "ko puši, zdravlje ruši" pa je svaku pauzu iskoristila da popuši cigaretu.

Romeo hteo Cecu, želja mu se ispunila

Romeo Nikolić, pobednik prema odluci stručnog žirija, pre finala rekao je da bi voleo da mu, ako pobedi, nagradu uruči Ceca. Pevačica je, naravno, bila voljna da mu želju usliši, pa je tako Romeo trofej dobio iz ruku naše popularne pevačice.

Kako program traje uživo, dok kamere snimaju osmehe i odlično raspoloženje tročlanog žirija, vrućina čini svoje, pa tako šminkerke brinu da Pejoviću sve stoji na mestu. Folker je strpljivo čekao da šminkerka popravi puder, pa se nakon toga vratio veselom društvu za stolom.

Ipak, Žika Jakšić bio je najveseliji! Dok se Žika trudi da atmosferu održi na najbolji mogući način, zbijajući šale i nazdravljajući uspeh sa svojim saradnicima, izgleda da je jedino stalnom članu žirija Maretu Miloševiću sve bilo potaman. Mare nije skidao osmeh sa lica, a čini se da nije mogao da sakrije ni ponos što je još jedna sezona emisije "Nikad nije kasno" uspešno završena.

Žika srećan zbog verenice

Žika Jakšić, autor emisije, koji je u svakoj epizodi ćaskao sa takmičarima, a neretko i plakao posle nastupa, bio je presrećan što je pobedu odnela njegova "verenica" Dobrila Ivanovska Čabrić. Naravno, reč je o šali koju je Jakšić pominjao u nekoliko epizoda, a sve zbog neverovatne harizme kojom je zračila devedesetogodišnja Dobrila.

Pročitajte još:

Komentari (1)

Laki

13.06.2018 11:53

Jos jedan cirkus sa unapred proglasenim pobednicima, svaka cast ucesnicima ,pokazali su kako se peva ali je sramota zirija sto se pobednici znali i pre zavrsetka ciklusa