Luka Lazukić
Marko Metlaš/Alo!
Luka Lazukić

Marko Metlaš/Alo!

Luka Lazukić, Foto: Marko Metlaš/Alo!

Međutim, pevačicu je, kako saznajemo, veoma pogodilo to što ni njegovi roditelji ne pokazuju nikakvo interesovanje za unuku.

Lazukić, koji ima zabranu prilaska svojoj i dalje zakonitoj supruzi, već danima je u Atini, gde se, navodno, odmara, a Nataša je u Novom Sadu sa Katjom, starijom ćerkom Hanom i svojim roditeljima Mirom i Dragoljubom, koji joj pomažu. Ona je i dalje utučena zbog propasti svog sedmomesečnog braka i maltretiranja koje je doživela od muža, a sada je dodatno pogađa to što na bebu niko iz njegove porodice ne obraća pažnju.

Borka Lazukić

Alo!/Masanori Jošida

Borka Lazukić, Foto: Alo!/Masanori Jošida

- Ona se polako oporavlja od svega što je doživela u poslednjih mesec i kusur dana. Katja lepo napreduje i Hana već voli da provodi vreme sa mlađom sestrom, i to je ono što, pored podrške roditelja, daje Nataši snage da prevaziđe ovaj težak period. Ipak, šokirana je i utučena zbog toga što Lukini roditelji ne pitaju za unuku - otkriva naš izvor blizak pop zvezdi i dodaje da nju već plaši to što postoji mogućnost da dete neće imati kontakt ni sa ocem, ni sa članovima njegove porodice.

Radomir Lazukić

Alo!/Masanori Jošida

Radomir Lazukić, Foto: Alo!/Masanori Jošida

- Nataša pre svega želi da Katja bude u kontaktu sa oba roditelja i sa njihovim porodicama, kao što je slučaj sa Hanom, koja redovno viđa svog tatu Danila Ikodinovića i članove njegove familije. I pre incidenta koji se dogodio Nataša je bila očajna što Luka ne pokazuje nikakvo interesovanje za dete, ali je za nju veoma neprijatno iznenađenje što to ne čine ni njegov otac Radomir i majka Borka. Iako Luka ne sme da priđe svojoj ženi, njegovi roditelji lako mogu da stupe u kontakt sa njom ili sa njenim sestrama i roditeljima. Kada bi hteli, mogli bi da vide Katju kad god požele, ali izgleda da njih dete ne zanima - zaključuje naš sagovornik, dok do komentara Bekvalčeve i Lazukićevih roditelja nismo uspeli da dođemo.

Nataša Bekvalac

Rajko Ristić/Alo!

Nataša Bekvalac, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Podsetimo, Nataša i Luka venčali su se u septembru prošle godine na Ibici, krajem februara ona je rodila ćerku, a već sredinom aprila objavljeno je da je Lazukić pretukao Bekvalčevu, nakon čega je ona završila u Urgentnom centru. Usledilo je saslušanje, na kojem je pevačica, koja je podnela i zahtev za razvod, detaljno ispričala kako ju je IT stručnjak, kako se Lazukić predstavlja, tukao i vređao, dok je on negirao optužbe. 

Komentari (10)

JaPaja

13.05.2018 07:07

Ako zelite da opstanete kao novine prestanite da nam poturate vesti tipa navodno , navodno i samo navodno.

Lemi

13.05.2018 13:07

@JaPaja - Upravo tako! Reč “ navodno “često koriste gotovo svi novinski izvori. Ili ono... “doznajemo iz pouzdanih izvora” Haha. Od koga doznaju nego licno od onoga o kome se radi. Novinarski trikovi

djenka

13.05.2018 07:18

Luka nema nikakav odnos ni sa svojom cerkom iz prvog braka. Kontakt odrzavaju njegovi roditelji. Sa ovom drugom cerkom nece imati nikakav kontakt, ni on, ni njegovi. Da je sin, pa jos nekako (balkanska pravila), ali druga cerka im ne treba. Natasa ce morati sama da odgaja dvoje dece i dozivotno se kaje zbog greske koju je napravila. Neka su joj cerke zive i zdrave, to je najvaznije!

Sone

13.05.2018 10:46

@djenka - Cemu blacenje Luke po pitanju ovog texta?Koliko mi znamo pravu istinu?Jel znas koliko majke ucenjuje i sprecava oceve da vidjaju svoje cerke ili sinove?Zenski inat u vecuni slucajeva iskomplikuje i zamsrsi situaciju.Naravno i musko gresi ali kako sad od Luke roditelji da pridju unucetu kad je Natasa od prvog dana iznela sve u medije i oblatila Lazukice do bola?Netreba tako gledati da ocevi nece svoju decu ako su se razveli, nemamo mi tu kulturu vec odma svaka strana zauzme gard i kraj price..

mili

13.05.2018 09:27

Da li je realno da je ovo izjavila? Ukljucite mozak. Nikad nisam cuo da zena posle razvoda pati sto joj dete ne vidja babu i dedu, sa oceve strane. Ne vredjaj nam inteligenciju.

Ja

13.05.2018 13:41

@mili - Istina Mili..

Boba

13.05.2018 11:41

Pa ,pati jer nece moci da im uvaljuje da je cuvaju ..posto je stariju vec zbrinula malo kod njenih malo kod oca.A o ovoj maloj morace sama da se brine.

poruka ZA NATASU

13.05.2018 14:08

Natasa, ako ga volis i zelis da ga vratis, a sve govori da je tako, to ces moci samo ako i on tebe voli, a delujeda je tako i delujete kao par. Ali ako nastavis ovim metodama, nikad neces uspeti i sve ces uciniti gorim i tezim. Slusaj svoje srce konacno i radi samo sta ti srce kaze i imaces onda sta ti srce i zeli.

Korisnica

13.05.2018 15:15

@poruka ZA NATASU - Misliš da može da dobije još batina.Pa on nju ne voli.Jer da je voli,ne bi je povredio i odlepršo posle medijskog blamiranja

Dabo

13.05.2018 21:43

Nakon igrokaza i hajke koju su Natasa I njena familija javno vodili protiv coveka ni ja ne bih htela da imam bilo kakav kontakt sa njom i njenima. Ovo su izveli pri razvodu od oba prethodna muza, to je manir njenog advokata. I dalje svi mediji pljuju po njemu. Neverovatno.