Darko Lazić
Rajko Ristić
Darko Lazić

Rajko Ristić

Darko Lazić, Foto: Rajko Ristić

Naime, kako "Alo!" ekskluzivno saznaje, Darko je rešio da završi vezu sa Oliverom onog trenutka kada su se njegove emocije prema zgodnoj brineti ugasile.

No, Lazić nije gubio vreme pa je odmah smuvao novu cicu, koja neverovatno liči na njegovu bivšu ženu, Anu Sević. Kako "Alo!" saznaje, u pitanju je devojka koja se zove Marina, a folker se i te kako primio na nju.

Ana sa dečkom u Crnoj Gori

Kako "Alo!" saznaje, pevačica Ana Sević, bivša supruga Darka Lazića, i dalje uživa u ljubavi sa biznismenom Danijelom. Njih dvoje su prethodni vikend proveli u Crnoj Gori, u Budvi. Bili su smešteni u jednom luksuznom hotelu, a gotovo svako veče su izlazili u provod.

 - Darko je mnogo zaljubljen u Marinu i jako mu prija, dosta vremena provode zajedno. Zaista je veliko iznenađenje za sve što se ponaša kao tinejdžer kada odlepi za devojkom.

S obzirom na to da ona radi u Šimanovcima, Darko svakog dana ide po nju na posao motorom. Marina živi u Pećincima, selu blizu njegovog rodnog Brestača, a njih dvoje se poznaju ceo život – kaže izvor za "Alo!".

Kako tvrdi izvor blizak folkeru, njihove porodice su jako bliske, tako da bneće biti problema ukoliko Lazić odluči da se ponovo ženi.

Darko Lazić i Marina

Privatna arhiva

Darko Lazić i Marina, Foto: Privatna arhiva

- Tamo se svi jako dobro poznaju, a njegovi su oduševljeni Marinom. Ona je jako skromna i fina devojčica i to se njima jako dopada. Svi već znaju da su njegovi jedva čekali da ostavi Anu i razvede se od nje, jer im se ona nikada nije sviđala – kaže naš izvor.

Ekipa dnevnog lista "Alo!" došla je u posed ekskluzivne fotografije Darkove nove devojke. Sudeći po slikama, on je Marinu već upoznao sa drugovima, te se svi odlično slažu i druže.

Darko Lazić i društvo

Privatna arhiva

Darko Lazić i društvo, Foto: Privatna arhiva

Kako tvrdi izvor blizak folkeru, njegova romansa sa Oliverom Matijević završila se neslavno, a kada je čula da Darko ima novu devojku, kontaktirala je njegove prijatelje.

- Olivera je njemu samo bila šema, međutim to nije želela da prihvati. Kada je ostavio, bila je jako tužna, ali se nadala pomirenju. Ipak, kako je već saznala da se Darko počeo zabavljati sa Marinom, zvala je sve njegove drugove da se raspituje o njihovom odnosu – kaže za "Alo!" izvor blizak Laziću.

Komentari (4)

Seka

07.05.2018 11:19

Ista ko i on,nikakva. Svako svome jatu.

mila

10.05.2018 14:46

@Seka - To Darkova devoka nije. Skriva se i ne zeli da javno se pokaze s kim je vec 6 mjeseci. Opet neka fora senjorite!

Kiki

07.05.2018 11:42

Kad musko posle razvoda nadje devojku to je normalno, ali kad zena nadje novog muskarca to je smak sveta...

zagondzija

08.05.2018 17:54

Tako je Dare,beri zelje oko svoje kuce!!!