Jelena i Ana
Alo!
Jelena Karleuša

Rajko Ristić/Alo!

Jelena Karleuša, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Jelena Karleuša bila je u vezi sa Zoranom Davidovićem Ćandom. Ubijen je u povratku iz Novog Sada sa sahrane jednog druga. Iako je Jelena htela da ide sa momkom na tu sahranu, on joj nije dozvolio. Njih dvoje su pred njegovo ubistvo najavljivali i mogućnost skorog venčanja.

Ana Nikolić bila je šest godina vezi sa Rodoljubom Radulovićem, poznatijem kao Miša Banana. Pričalo se da je u njenu karijeru uložio 100.000 evra, kao i da je pesmu "Mišo moj" Ana posvetila upravo njemu.

Ana Nikolić

Rajko Ristić/Alo!

Ana Nikolić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Dara Bubamara čekala je Lazara Dugalića Lakija da izađe iz zatvora kako bi nastavili svoju ljubav. Laki je svojevremeno bio uhapšen zbog umešanosti u poslove nemačke i austrijske auto-mafije.

Dara Bubamara

Alo!/ Dejan Briza

Dara Bubamara, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Goca Božinovska bila je u braku sa poznatim Surčincem Zoranom Šijanom. U zajednici su proveli 8 godina i dobili dvoje dece. Šuškalo se da je Šijan "iskeširao" 30.000 maraka da bi Goca snimila ploču "Okovi". Potom je Šijan shvatio je da zaljubljen u 15 godina mlađu ženu. Mesec dana pre nego što će Šijan biti ubijen, Goca je rekla da je on prema njoj tada bio bolji nego kada su živeli zajedno.

Goca Božinovska

Alo!/Rajko Ristić

Goca Božinovska, Foto: Alo!/Rajko Ristić