Emina Jahović
Screenshoot Instagram
Emina Jahović

Screenshoot Instagram

Emina Jahović, Foto: Screenshoot Instagram

Kao bomba je početkom septembra, u medijima odjeknula vest da je pevačica Emina Jahović mesec dana u tajnoj vezi sa turskim milionerom Sadetinom Saranom.

Pročitajte i:

Danas je isplivala i fotografija kojom su konačno priznali da su u vezi, ali ju je Sadetin, čim su je turski mediji preneli, obrisao sa svog Instagram naloga.

Naime, prema pisanju tamošnje štampe, Emina se sa Sadetinom tajno viđa već dva meseca od mesec dana, a paparaci je prate gotovo u stopu kako bi saznali nešto više od nje.

Sadetin Saran rođen je 1964. godine u Sjedinjenim Američkim Državama. Otac mu je bio vladin službenik. Saran je sve do 12-e godine živeo je u Americi, a potom se seli u Tursku.

Nakon završene srednje škole, dobio je sportsku stipendiju za Univerzitet Kentakija.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Magazin Beyinli ? ? (@magazinbeyinli) on Sep 20, 2018 at 7:31am PDT

Nakon završetka Univerziteta, Saran se vraća u Tursku. Radio je u Ministarstvu kulture i turizma Republike Turske. Bio je kapiten turskog nacionalnog plivačkog tima od 1984 - 1985. godine, imao nekoliko rekorda i danas se odužuje Turskoj koja mu je omogućila da postane to što jeste. 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by HT KULÜP (@ht_kulup) on Dec 26, 2017 at 12:54am PST

 

Multimilioner dva puta je bio u braku, a od 2012. godine do 2017. je bio u braku sa zubarkom Emek Kulur. Emek i Sadetin su imali divnu bračnu zajednicu, međutim, razvod je protekle godine bio neminovan. Ipak, u jeku priče o razvodu, dogodio se i jedan skandal.

Naime, turski mediji su brujali o tome da je u Sadetinovom stanu pronađen prisluškivač u obliku insekta.

To se dogodilo u avgustu, tačno u trenucima kada je tekla brakorazvodna parnica.

Tada su njih dvoje završili na sudu, jer su tužioci tvrdili da je to uradila Emek. Takođe se u turskim medijima navodilo da je to urađeno da bi zubarka izvukla veću novčanu naknadu od multimilionera.

Međutim, njeni branioci su tvrdili da to nije istina, a sama zubarka dala je izjavu da je period razvoda veoma bolan i stresan za nju, te da joj slične insinuacije ne trebaju.