Marija Šerifović
Alo! Nenad Vujanović
Marija Šerifović

Alo! Nenad Vujanović

Marija Šerifović, Foto: Alo! Nenad Vujanović

Naime, kako pevačica otkriva za "Alo!" njen problem sa nesanicom je postao vrlo ozbiljan, pa dnevno primi na desetine poruka od raznih nadrilekara koji joj nude pomoć.

- Nesanica me ubija, ali i dalje sam živa! Pokušavam da se nekim prirodnim lekovima borim sa njom, pa se nadam da ću je i pobediti. Meni, mom menadžeru i portparolki stalno pišu neki ljudi koji mi nude isceljenje i određene čudne lekove za nesanicu.Više ne znam kako da se odbranim od njih, dnevno mi se javi njih pedeset - kaže Marija, koja otkriva kako će izgledati njena odevna kombinacija na koncertu koji je zakazan za 24. maj u "Štark areni".

Marija Šerifović

Alo! Nenad Vujanović

Marija Šerifović, Foto: Alo! Nenad Vujanović

- Spremila sam haljinu sa čipkastim korsetom i krinolinom u roze boji sa mnogo tila. To će biti druga odevna kombinacija koju ću nositi te večeri, a prva neka ostane tajna - rekla je pevačica, koja nije bila preterano ozbiljna.

Marija je otkrila da će na koncertu biti i njeni roditelji.

Karleuša mi šalje slike mrtvih životinja!

Marija Šerifović se osvrnula i na prepisku sa Jelenom Karleušom koja je dospela u javnost, a u kojoj plavokosa pevačica od nje traži da prestane da jede meso.

- Nije mi teško pala njena prozivka, jer je ona luda žena, ali razumem je! S vremena na vreme mi pošalje sliku nekog klanja životinja ujutru, a to stvarno ne mogu da gledam. Nisam neki mesožder, stvarno, uglavnom jedem samo piletinu i ponekad biftek - rekla je Marija za "Alo!".

 - Presrećna sam što će me slušati i mama Verica i tata Rajko. Sigurna sam da će uživati i da ih neću izneveriti. Međutim, mogu priznati da mi vreme do koncerta prebrzo prolazi, ali uprkos tome nemam veliku tremu. Postoji samo ona pozitivna, koja je prisutna samo dok ne izađem na binu. Kada budem sigurna da je tehnički sve u redu, ona ću moći da rokam - rekla je Marija za "Alo!".

 

- Moj bend uveliko vežba, a ja ću se priključiti sledeće nedelje. Iskreno, pevušim sama sa sobom vrlo često, ali ne u kući. Moje komšije nemaju problem što se tiče mog muziciranja, a ni pas mi nije pevački tip i retko laje - kaže Šerifovićeva i zaključuje da na njenom koncertu neće biti gostiju iznenađenja.

Marija Šerifović

Alo! Nenad Vujanović

Marija Šerifović, Foto: Alo! Nenad Vujanović

- Kako stoje stvari, niko od kolega neće pevati na mom koncertu. Ipak, možda se nešto i promeni po tom pitanju, ali videćemo. Ne mogu da kažem da je za mene "Arena" izazov, ali svesna sam da je u pitanju naša najveća dvorana i to je bio jedini logičan izbor - zaključila je pevačica.