Nataša Bekvalac
Dejan Briza/Alo!
Nataša Bekvalac

Dejan Briza/Alo!

Nataša Bekvalac, Foto: Dejan Briza/Alo!

Natašu Bekvalac će od sada zastupati kancelarija "Ateljević".

PROČITAJTE JOŠ:

- Naš kolegijum je odlučio da je prekid saradnje sa Natašom Bekvalac logičan sled događaja. Sagledali smo sve predmete koje smo vodili u njeno ime i zaključuili da smo dobar posao uradili i gospođa Bekvalac je rezultatima bila zadovoljna. Međutim, zbog obima posla koji kancelarija "Aleksic sa saradnicima" ima sa preko 200 zaposlenih u Beogradu i Novom sadu, rešili smo da pevačici otkažemo punomoćje zbog predmeta koji su za nas manje relevantni ili čak irelevantni - rekla je advokatica koja je član kolegijuma kancelarije "Aleksić sa saradnicima".

Vlasnik advokatske kancelarije koja je do sada zastupala Natašu, dr Nemanja Aleksić, potvrdio je da je saradnju sa njegovim timom Bekvalčeva zaista i okončala.

- Ne želim da komentarišem odluku kolegijuma kancelarije "Aleksic sa saradnicima", a gospođi Bekvalac želim sve najbolje u poslovnom i privatnom životu - rekao je Aleksić.

Nataša Bekvalac

Dejan Briza

Nataša Bekvalac , Foto: Dejan Briza

Komentari (4)

Ns

10.10.2018 11:08

U Novom Sadu se zna ko je dr Aleksić, kako i šta radi!

vox

10.10.2018 11:28

@Ns - Bas tako, tacno se zna ko je taj i sta je, samo se cuti, ali nicija nije doveka...zlo

Crv

10.10.2018 11:36

@Ns - ...ali se ne zna u ostatku planete. za nas koji nismo iz Ns, molim te reci nam da i mi znamo ko je on i šta on radi. Ako već ovako napišeš, onda nas informiši do kraja. Makar nagovesti...

XXL

10.10.2018 12:46

@Ns - Ako se zna šta i kako radi onda je dobar advokat i ti njegovi saradnici svi zajedno znaju svoj - posao. Dakle za svaku su preporuku.