Kristina Kockar
Alo!/Dejan Briza
Sloba Radanović

Alo!/Rajko Ristić

Sloba Radanović, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Tek što je odlučila da započne muzičku karijeru i postane konkurencija i dalje zakonitom suprugu Slobodanu Radanoviću, Kristina Kija Kockar angažovala je njegovog menadžera za nastupe i tako mu zadala još jedan udarac.

Naime, kada je pobednica rijaliti programa "Zadruga" primetila da njen suprug nastupa više nego ikad, ali i da je cifra koju po nastupu uzima tri puta veća od one koju je uzimao pre rijalitija, kontaktirala je sa Slobinim menadžerom i posle nekoliko dana dogovorila saradnju.

Kristina Kockar

Alo!/Dejan Briza

Kristina Kockar, Foto: Alo!/Dejan Briza

- Pre izvesnog vremena, Kija je s nama, koji brinemo o njenoj karijeri, razgovarala o menadžeru koji će voditi njene nastupe. Tada je i spomenula Gorana Lečića, koji je zadužen za Slobu. U prvi mah mislili smo da se šali jer često ima opaske kada je reč o svom suprugu, ali kako je počela da se detaljnije raspituje, počeli smo ozbiljnije da razmatramo tu opciju - priča blizak saradnik Kockareve i nastavlja:

Kija i Sloba

Screenshoot

Kija i Sloba, Foto: Screenshoot

- Pošto i sami radimo sa nekoliko pevača, o čijim nastupima brine Lečić, znamo koliko je dobar u svom poslu. Podržali smo je, naravno, ali postojala je mogućnost da do saradnje ne dođe kako zbog Slobinog prijateljstva sa menadžerom, tako i zbog interesa, kada je reč o nastupima. Želeli smo da tome pristupimo čisto, a ne da ispadne kako Kija mužu uzima hleb - objašnjava izvor i ističe da je na opšte iznenađenje svih do dogovora došlo brzo.

Slađa Radanović

Screenshoot Instagram

Sloba Radanović, Foto: Screenshoot Instagram

- Iako je bilo pomalo neprijatno pozvati Lečića i predložiti mu saradnju, na kraju smo i sami ostali iznenađeni kada je na prvu loptu pristao da se sa nama nađe i razgovara o poslovnoj saradnji. Posle nekoliko dana, svi smo seli i razgovarali o opcijama i uslovima, a sam Lečić je istakao da Radanoviću ne smeta da se započne saradnja. U toku razgovora sa Kristinom, objasnio je da želi da svi u posao uđu bez zadnje namere, kao i od kolike je važnosti da razdvoje privatno i poslovno. Kija je od samog starta pregovora podržala Lekin stav i dala reč da s njene strane neće doći ni do kakvog problema ili tenzije, budući da joj je karijera na prvom mestu - kaže Kijin saradnik i otkriva da je Kija u spot koji snima uložila više od petnaest hiljada evra.

Sloba i Kija

Screenshoot Youtube

Sloba i Kija su nastupili zajedno na "Zadrugoviziji", Foto: Screenshoot Youtube

- Kija je takva da kada nešto zacrta, ne odustaje dok sve ne bude kako je zamislila. Čvrsto je rešila da učešće u rijalitiju debelo naplati. Zato ne žali para za karijeru i okružuje se poznatim saradnicima kao što su "aspirinci" i Goran Lečić. Spot koji će uskoro da snimi koštaće nešto više od deset hiljada evra, a ona nije trepnula povodom toga. Ne može da se ne primeti njena želja da se takmiči, a to je u pevačkom poslu dobro. Možda to ona ne bi priznala, ali nesvesno se takmiči sa suprugom i nije joj teško da uradi sve kako bi video da je nije slomila prevara i da će napraviti posao - zaključuje naš izvor. 

I menadžer Goran Lečić potvrdio je naša saznanja, a kako kaže, ne vidi nikakav problem u tome da sarađuje sa oboje.

- Istina je da preuzimam Kristinine nastupe, ali o tome ne bih preterano govorio, niti bih od toga pravio senzaciju. Posao je posao i čvrsto verujem da ni jedno ni drugo neće dozvoliti da situacija koja ih je zadesila utiče na to. Moje je da brinem o angažovanju svojih pevača i da sve na tom polju bude kako treba. Sve ostalo nije moja sfera interesovanja i ni o čemu van posla koji radim ne razmišljam - kaže Lečić za "Alo!".

Komentari (9)

cica

11.07.2018 08:45

Pa videlo se jos u Zadruzi da ce ona Slobu proganjati do kraja zivota. Jedino sto je kod Kije konstanta to je malicioznost, pakost i zlo!

???

11.07.2018 09:02

To sto su oni jedno drugo prevarili, to je njihova stvar , ali , oni su svojim glumatanjem o navodnom razvodu varaju narod. Time svo vreme drze paznju medija na sebe !

Zana

11.07.2018 09:12

Zloba pakost I ljubomora to SI ti kija.posebno.sto.se svetis ba podmukao I gadan nacin,samo ti pa ti.Zamislila SI zelju da Slobidaba ceo.svet mrzi.Bedo bedna

lakis

11.07.2018 09:54

Bože spasi nas od kuge i Kristine Kockar! Žena je prava pošast!

Nina

11.07.2018 10:19

Kako sam znala... odavno sam rekla... manipulatorka! Prevarantkinja! Nju su oduvek interesovale samo pare, zato je MOJ MUUUUŽ i zavrsio u Zadruzi, naterala ga kao sto ga je terala i u Zvezde Granda da po svaku cenu postane poznat. Kad joj se desilo to čemu se nije nadala ona je OPET videla način da zaradi i ušla u Zadrugu! To je zena koja gazi preko mrtvih sto je verovatno i u braku radila... meni je Slobe zao. Ne znam kako toliko ljudi ne vidi da je prevarantkinja nego je jos i žale..

bbb

11.07.2018 10:58

Kija Kockar je jako los ccovej. Teska osoba ko crna zemlja

blučanka

11.07.2018 12:23

Otukuda sad to? Zar joj nije menadžer Raka Marić? Poješće je sujeta i ego

Moj muuz

11.07.2018 12:38

TTa zena nema veze sa pevanjem!Kuda ide ovaj svet!Fuuj!

Нортон

11.07.2018 14:19

Стварно је ујађена, на све могуће начине покушава да буде у његовој близини.